Δεν άντεξε την άτακτη Σάιρους ο Λίαμ Χέμσγουορθ

Λεσβιακά φιλιά, γλειψίματα και αισθησιακοί χοροί on camera έκαναν το ζευγάρι να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ο χωρισμός της Μάιλι Σάιρους με τον Λίαμ Χέμσγουορθ με αφορμή τις προκλητικές της πράξεις, όπως τα λεσβιακά φιλιά και τα γλειψίματα μπροστά στις κάμερες. Όμως είναι ένας χωρισμός από τους πολλούς των σταρ, και εν ολίγοις κρατάμε μικρό καλάθι διότι γνωρίζουμε πολύ καλά πως στο χώρο της σόου μπιζ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος γι’ αυτό που βλέπει γιατί κάποιες φορές τα φαινόμενα απατούν.

Το πρώην πλέον ζευγάρι, που δεν άντεξε ούτε δέκα μήνες την έγγαμη ζωή, τραβάει χωριστούς δρόμους, με την εκκεντρική τραγουδίστρια να βρίσκει ήδη το άλλο μισό της. Συγκεκριμένα βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά της Κέιτλιν Κάρτερ: Βίντεο και φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στην Ιταλία τις δείχνουν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά!

Το γεγονός, σύμφωνα με πληροφορίες, σόκαρε τον πρώην σύζυγο Λίαμ Χέμσγουορθ, που βρίσκεται στην Αυστραλία και σκοπεύει να παραμείνει εκεί το επόμενο διάστημα, όπως δηλώνουν άνθρωποι από το περιβάλλον του.

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των φιλιών της Μάιλι με την Κέιτλιν εξάλλου ήρθε και η επισημοποίηση του χωρισμού, όπου μεταξύ άλλων πάντως δηλώνεται πως οι πρώην σύζυγοι θα παραμείνουν αφοσιωμένοι «γονείς» για όλα τους τα κατοικίδια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ποτήρι για τον Λίαμ ξεχείλησε όταν στο πρόσφατο Met Gala, η Μάιλι άρχισε να τον γλείφει στο πρόσωπο μπροστά στις κάμερες, με την αμηχανία του εξάλλου να είναι έκδηλη.

Ακόμα μια άβολη στιγμή για τους δυο τους, όταν η Μάιλι άρχισε να του χορεύει αισθησιακά on camera, ενώ έδιναν συνέντευξη για τα Όσκαρ.

Η ίδια η Μάιλι στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό το έριξε στη φιλοσοφία, δηλώνοντας πως «η αλλαγή είναι αναπόφευκτη» και «μην αντιστέκεσαι στην εξέλιξη, γιατί ποτέ δεν θα κερδίσεις».

Πηγές από το περιβάλλον και των δύο σταρ ανέφεραν πάντως πως η είδηση του χωρισμού τους ήταν αναμενόμενη, καθώς οι δύο τους είχαν πολλές διαφωνίες σε θεμελειώδη ζητήματα και πως ένα από αυτά ήταν η δημιουργία οικογένειας.

Διαβάστε επίσης