«Δεν καβάλησα το καλάμι»

Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει επαγγελματικά την επιτυχία που γνώρισε με τη συμμετοχή της στην Eurovision και είναι αναγκασμένη να δίνει ακόμα συνεντεύξεις για εκείνη την περίοδο.

Με τόση δημοσιότητα κινδύνευσε να καβαλήσει το καλάμι; «Δεν καβάλησα το καλάμι για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Ήμουν τόσο κλεισμένη μέσα στην προετοιμασία και στις πρόβες που δεν καταλάβαινα τι γινόταν γύρω μου…» Υπήρξε τότε κόντρα με την Ήβη Αδάμου που εκπροσωπούσε την Κύπρο, όπως είχε γραφτεί; «Τόσο εγώ όσο και η Ήβη ήμασταν αφοσιωμένες στη δουλειά μας και δεν κοιτάζαμε κάτι άλλο. Είμαστε δύο νέα κορίτσια και ίσως αυτό ιντριγκάρισε πολλούς και άρχισαν να μιλάνε για κόντρα. Καμία σχέση, όμως!»

Μιλάνε σήμερα με την Ήβη; «Εννοείται. Είμαστε και οι δύο από την Αγία Νάπα, έχουμε κοινούς φίλους και πολλές φορές όταν κατεβαίνω στην Κύπρο βλέπω και τους δικούς της».

Θα δήλωνε συμμετοχή στη Eurovision για τρίτη φορά; «Θα ήθελα πολύ να το ξαναζήσω όλο αυτό κάποια στιγμή. Όμως πρώτα θέλω να κάνω δισκογραφία, να αποκτήσω κι άλλες εμπειρίες, ώστε την επόμενη φορά που θα πάω να είμαι μια άλλη Ελευθερία».

Διαβάστε επίσης