Δεν πήγε στον γάμο της κόρης της η Λαμπίρη λόγω κορωνοϊού (βίντεο)

Η παρουσιάστρια μίλησε για όσα έχει ανατρέψει στη ζωή της οικογένειάς της η πανδημία

Το ζούμε όλοι πόσο αλλάζει τη ζωή μας καθημερινά ο κορωνοϊός, που έχει εισβάλει στην καθημερινότητά μας εδώ και κάμποσο διάστημα. Σε πολλές περιπτώσεις δεν επιτρέπει ούτε να μοιραστείς με κάποιον δικό σου άνθρωπο τη χαρά ή τη λύπη σου από κοντά παρά μόνο εξ αποστάσεως, όπως υπαγορεύουν τα περιοριστικά μέτρα για πρόληψη από την… αφεντιά του.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στη Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και αποκάλυψε ότι λόγω της κατάστασης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ούτε στον πολιτικό γάμο της κόρης της, ενώ όπως όλα δείχνουν, θα αργήσει να δει και το εγγονάκι της, το οποίο η κόρη της και ο γαμπρός τους θα υποδεχτούν στην αγκαλιά τους σε πολύ λίγες ημέρες.

«Είναι πολύ περίεργο όλο, το ζήσαμε από τον πολιτικό γάμο. Τον οργανώναμε και τελικά μας είπαν από το δημαρχείο μόνο το ζευγάρι και δύο μάρτυρες, απαγορεύεται ο υπόλοιπος κόσμος να βρίσκεται εκεί. Το κορίτσι παντρεύτηκε μόνο του με το αγόρι, ήταν μια εμπειρία κι αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν το είχα φανταστεί έτσι. Στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά πάρα πολύ», δήλωσε η γοητευτική παρουσιάστρια.

Υπομονή και όλα θα περάσουν..!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα