Δεν θυμόταν τίποτα η κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 79χρονου ναυτικού στον Πειραιά

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 55χρονη Χιλιανή οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν έχει το ακαταλόγιστο

Δεν θυμόταν τίποτα, για την άγρια δολοφονία, που κατηγορείται ότι, διέπραξε η 55χρονη Χιλιανή, που κρίθηκε προφυλακιστέα, για τη δολοφονία του 79χρονου ναυτικού, στον Πειραιά, τον οποίον κατακρεούργησε με μαχαίρι, την περασμένη Πέμπτη μέσα στο διαμέρισμα του, όπου την φιλοξενούσε το τελευταίο επτάμηνο.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν έχει το ακαταλόγιστο ή, εάν οι ισχυρισμοί της και η στάση που κρατάει είναι προσχηματικά.

Η 55χρονη, που εμφανίστηκε με ένα πολύ σκισμένο τζιν και με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο, απολογήθηκε στον 1ο ανακριτή Πειραιά, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της.

Επανέλαβε πολλές φορές ότι δεν θυμόταν τίποτα, ενώ αρνήθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον ηλικιωμένο συνταξιούχο ναυτικό.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα τον εγκλεισμό της κατηγορούμενης στο Ψυχιατρείο, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν έχει το ακαταλόγιστο ή, εάν οι ισχυρισμοί της και η στάση που κρατάει είναι προσχηματικά.

Στην προανακριτική της απολογία αμέσως μετά από το έγκλημα, είπε στους αστυνομικούς ότι ο 79χρονος την φιλοξενούσε τους τελευταίους 7 μήνες στο διαμέρισμα του, στον Πειραιά.

Δεν απάντησε πως γνώρισε τον 79χρονο και πως έφτασαν να συγκατοικούν, αρνήθηκε πάντως ότι, είχαν σεξουαλικές σχέσεις. Υποστήριξε μάλιστα ότι, του πλήρωνε το μερίδιο της στο ενοίκιο και στα έξοδα του σπιτιού, από τα χρήματα που έβγαζε δουλεύοντας σε μπαρ της περιοχής.

Πιο λιγομίλητη εμφανίστηκε στον ανακριτή, ενώ σε ερωτήσεις του, γιατί σκότωσε τον 79χρονο, έδινε ασαφείς και αλλοπρόσαλλες απαντήσεις. Τη μία στιγμή υποστήριζε ότι δεν θυμόταν τίποτα για τη σκηνή της δολοφονίας, ενώ μετά έλεγε ότι δεν τον σκότωσε εκείνη.

Σε ερώτηση εάν συνέβη κάτι μεταξύ τους που να της προκάλεσε αυτή την αντίδραση, είπε ότι εκείνη την ημέρα ο 79χρονος ήταν από το πρωί εκνευρισμένος.

Διαβάστε επίσης