Δεν βρέθηκε ο οπαδός της Λίβερπουλ που έφτυσε τους ανθρώπους της Σίτι

Η έρευνα της Λίβερπουλ, μετά από την επίσημη καταγγελία της Σίτι για οπαδό που έφτυσε προς τους ανθρώπους του πάγκου της στο μεταξύ του ματς, δεν είχε αποτελέσματα. Οι κόκκινοι ωστόσο πήραν μέτρα κατά δύο οπαδών τους για επιθετική συμπεριφορά.

Στις αρχές Οκτωβρίου Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είχαν πάρει μέρος σε ένα ματς διαφήμιση για την Premier League που είχε βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2 (και τα τέσσερα γκολ είχαν σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο). ‘Ενα συμβάν όμως αμαύρωσε το παιχνίδι και αφορούσε συμπεριφορά φιλάθλων.

Ο λόγος για την επίσημη καταγγελία των ανθρώπων των πολιτών, πως κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ένας φαν των ρεντς έφτυσε προς τους ανθρώπους του πάγκου τους, με την Λίβερπουλ από την πλευρά της να κινητοποιείται άμεσα, ανοίγοντας φάκελο για την υπόθεση και διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους πως είναι αποφασισμένη να αποβάλλει διά βίου από το Άνφιλντ τον οπαδό που θα βρισκόταν ένοχος για το παραπάνω παράπτωμα.

Τελικά, τέτοιος αποκλεισμός δεν θα υπάρχει, με τους κόκκινους να ενημερώνουν πως συνέλεξαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγαν, χωρίς όμως να βρουν επαρκή στοιχεία για να προχωρήσουν την υπόθεση.

“Τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, περιελάμβαναν δηλώσεις από το προσωπικό της Μάντσεστερ Σίτι, οπαδούς, ανθρώπους που ήταν επιφορτισμένοι με την τέλεση του αγώνα, ενώ υπήρχαν και πλάνα από video και ηχογραφήσεις.

Ακολουθήσαμε τις επίσημες διαδικασίες κυρώσεων του συλλόγου και έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και τις πληροφορίες που ελήφθησαν από τους καταγγέλοντες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέρη που υποστήριξαν αυτήν την έρευνα και τώρα θεωρούμε ότι το θέμα έχει κλείσει”, δήλωσε εκπρόσωπος της Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα