Έχει φαϊ για όλους… κι έφερε τον κολλητό του στην ΚΕΔ ο Κλάτενμπεργκ

Για όλους έχει… παντεσπάνι η Ελλάδα. Έτσι ο πρόεδρος της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν έχασε την ευκαιρία κι έφερε στην Επιτροπή Διαιτησίας, τον άλλοτε βοηθό και συνεργάτη του στη Σαουδική Αραβία, Τζέικ Κόλιν.

Ο Άγγλος διαπίστωσε πως υπάρχει πρόβλημα στην ΚΕΔ. Για να τη γιατρέψει έφερε τον συμπατριώτη και φίλο του, όπως αποκάλυψε στην επικοινωνία που είχε με τους διαιτητές της Super League.

Ο παλαίμαχος διεθνής βοηθός, ήταν για χρόνια στο πλευρό του Κλάτενμπεργκ, τόσο στα γήπεδα, όσο και στη Σαουδική Αραβία, όπου ήταν άμεσος συνεργάτης του. Σε ό,τι αφορά τα καθήκοντά του, φαίνεται ότι θα επικεντρωθεί στους βοηθούς διαιτητές.

Πολλοί αναρωτιούνται τι ακριβώς κάνει ο Άλαν Σνόντι, ειδικά όταν κάνει εδώ και καιρό τουρισμό στην πατρίδα του. Η συνεργασία του Κλάτενμπεργκ με τον Βορειοϊρλανδό δεν ήταν η καλύτερη, ωστόσο ο επικεφαλής της ΚΕΔ επισήμανε στους διαιτητές πως ο Σνόντι θα συνεχίσει -έστω κι από απόσταση- να έχει ρόλο στην επιτροπή και να είναι ενεργό μέλος. Προφανώς όταν θ’ ανοίξει ο καιρός θα έλθει και στην Ελλάδα ν’ απολαύσει τις παραλίες της εις υγείαν των κορόιδων.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα