Εδώ ο ΠΑΟΚ χάνεται και ο Ιβάν από το Open TV ταΐζει… Ζαραλίκο, Σταμάτη, Μαρινάκη στον κόσμο στο «Total Football»

Η μεγάλη ξεφτίλα του Ιβάν Σαββίδη δεν είναι ότι έχει να νικήσει πέντε αγώνες, ούτε ότι κράζει ο κόσμος, μετά την ήττα απο τον Ιωνικό. Αλλού είναι. Ότι προσπαθεί να στρέψει αλλού την προσοχή του λαού του ΠΑΟΚ.

Έτσι είναι. Όταν στον ΠΑΟΚ γίνεται ανάστα ο κύριος και βγαίνουν στο OPEN TV και σχολιάζουνε το ντου στο Ζαραλίκο, εσύ, λογικές οπαδέ του ΠΑΟΚ, τι καταλαβαίνει; Ότι σε περνάνε για κουτό και μπετόβλακα.

Αυτό καταλαβαίνεις. Ότι σε περνάνε για νούμερο με περικεφαλαία. Εδώ χάνεις από τον Ιωνικό, ισοφαρίζεις την ΑΕΛ με ανύπαρκτο φάουλ στο τελευταίο λεπτό και σου πιπιλίζουνε το μυαλό, Ιβάν Σαββίδης και σία, ότι η Σάσα Σταμάτη μπούκαρε και διέκοψε την παράσταση του Ζαραλίκου με κάτι μπράβους. Και άρα, φταίει ο Μαρινάκης που την έχει στο Mega.

Άντε, το πολύ ν’ ασχολήθηκαν με τον ΠΑΟΚ δυο – τρία λεπρά. Μετά, φάτε Ζαραλίκο και φταίει ο Μαρινάκης. Ο Λουτσέσκου δεν φταίει, ο Ιβάν Σαββίδης ο πολυχρονεμένος δεν φταίει που τα τρώει σαν στραγάλια τα τεμάχια ο ΠΑΟΚ και φταίει η Σάσα Σταμάτη. Φοβερά πράγματα.

Την διάβασες την ανακοίνωση της Θύρας 4; Δεν μιλάμε ούτε για Ζαραλίκους, ούτε για Σάσες. Τον ξέσκισαν τον Ιβάν Σαββίδη. Εμείς εδώ δεν δημοσιεύουμε όλα τα αίσχη που γράφουν για τον Ιβάν και τον Λουτσέσκου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα