Εφέσεων ΕΠΟ: Παραιτήθηκαν και οι τελευταίοι

Μπροστά σε αδιέξοδα είναι στην ΕΠΟ καθώς παραιτήθηκαν και τα δύο μέλη που είχαν απομείνει στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας.

Ο λόγος για τους εφέτες Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου και Νίκος Βόκας.

Πλέον, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πρέπει να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την εκλογή νέων μελών της Εφέσεων. Αυτή η διαδικασία όμως απαιτεί διάστημα 15 ημερών.

Ο Ν.Βόκας στειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του στην οποία αναφέρει:

«Μετά την παραίτηση των δύο εξαίρετων συναδέλφων μου, με τους οποίους ανέπτυξα ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο στο πλαίσιο της γνωστής υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Ξάνθη, παρακαλώ να δεχτείτε και τη δική μου παραίτηση από τη θέση του μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας σας, προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε σκιά στο πρόσωπό μου για τα κίνητρα της παραμονής μου.

Επιπλέον, προς αποφυγή κάθε παρανόησης, σας γνωρίζω ότι η επιλογή της χρονικής στιγμής της παραίτησής μου συνδέεται αποκλειστικά με την πρόθεσή μου να διευκολύνω την Ομοσπονδία σας να εξαντλήσει τις δυνατότητες αναπλήρωσης των παραιτηθέντων μελών της Επιτροπής Εφέσεων από τα αναπληρωματικά μέλη, ώστε να καταστεί δυνατή η νόμιμη συγκρότησή της και ολοκληρωθεί ομαλά η αγωνιστική περίοδος».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα