Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της ΕΠΟ

Έλεγχος στα γραφεία της ΕΠΟ από πολυάριθμο κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποιείται από το πρωί της Τετάρτης(15/1), με την έρευνα να επικετρώνεται στα οικονομικά και λογιστικά στοιχεία της ομοσπονδίας.

Η έφοδος, μάλιστα, έγινε και με την παρουσία δύο εισαγγελέων, με τους ανθρώπους της αρμόδιας υπηρεσίας να περνάνε τις πύλες στο Πάρκο Γουδί κατά τις 9:40.

Την δική της διάσταση στο θέμα, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, έδωσε και η ΕΠΟ, μιλώντας για «συνήθη και προβλεπόμενο έλεγχο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».

Διαβάστε επίσης