Έφτιαξαν τοιχογραφία για τον Keith Flint των Prodigy (φωτο)

Δημιουργήθηκε στο Southend-on-Sea, μια μικρή πόλη κοντά στη γενέτειρά του

Μια τοιχογραφία προς τιμήν του Κιθ Φλιντ εμφανίστηκε στο Southend-on-Sea, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του αρχηγού του συγκροτήματος «The Prodigy», ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσσεξ και από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Μπρούμφιλντ στις 7 Μαρτίου, κατεγράφη ως αιτία θανάτου ο απαγχονισμός.

Στον απόηχο του γεγονότος, εμφανίστηκε στο Southend-on-Sea -πόλη σε απόσταση μίας ώρας από την κατοικία του, στο Γκρέιτ Ντάνμοου του Έσσεξ- μια τοιχογραφία προς τιμήν του καλλιτέχνη.

Η τοιχογραφία του καλλιτέχνη της περιοχής, Τζον Μπούλεϊ απεικονίζει τον Κιθ Φλιντ να τραγουδά. Το έργο φέρει τον τίτλο «Twisted Animator» – μια αναφορά στους στίχους τη μεγάλη επιτυχία, «Firestarter» των «The Prodigy».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Southend Echo», το έργο βρίσκεται κάτω από μια σιδηροδρομική γέφυρα στον κεντρικό δρόμο της παραθαλάσσιας πόλης και είναι πρωτοβουλία της υπεύθυνης της δημοτικής αρχής στον Τομέα Βελτίωσης Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, Άλισον Ντιούι.

Ο Τζον Μπούλεϊ έχει ζωγραφίσει τα πορτρέτα και άλλων διάσημων στο κέντρο και στην παραλία της ίδιας πόλης, όπως της πριγκίπισσας Λέια του Star Wars και του τραγουδιστή του συγκροτήματος «The Libertines», Πιτ Ντόχερτι, σύμφωνα με το NME.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες θαυμαστές των Prodigy έχουν υπογράψει αίτημα για την ανέγερση αγάλματος του Φλιντ στη γενέτειρά του, την πόλη Μπρέιντρι στην κομητεία Έσσεξ της ανατολικής Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης