«Είναι τελικός και πρέπει να κερδίσουμε»

Ο Ζέκα, με δηλώσεις του στη Nova, έδωσε σύνθημα νίκης για τον αγώνα – μπαράζ του Παναθηναίκού κόντρα στην Ξάνθη, την Πέμπτη. Μάλιστα χαρακτήρισε την αναμέτρηση ως «τελικό», δείχνοντας το τεράστιο κίνητρο που έχουν  οι παίκτες του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα:

-Για τον αγώνα μπαράζ κόντρα στη Skoda Ξάνθη: «Θα παίξουμε ως ίσος προς ίσον σε αυτόν τον αγώνα. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον “τελικό”, γιατί οι τελικοί είναι για να τους κερδίζεις. Πρέπει να μπούμε δυνατά σε αυτόν τον αγώνα, να είμαστε δυνατότεροι από τον αντίπαλο μας και να τον κερδίσουμε. Αυτό έχει σημασία».

-Για το αν υπάρχει φαβορί σε αυτόν τον αγώνα: «Νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε για ισορροπία. Ούτως ή άλλως τερματίσαμε ισόβαθμοι στο πρωτάθλημα και νομίζω ότι και οι δύο ομάδες ήμασταν το ίδιο δυνατές. Όμως πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα».

-Για το μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και αν επηρεάζονται οι δύο ομάδες: «Το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν κάμποσο καιρό να παίξουν, δεν θα τις επηρεάσει. Και το λέω αυτό, γιατί και οι δύο ομάδες έχουν όρεξη να μπουν σε αυτό το παιχνίδι, να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα και να τελειώσουν την σεζόν με νίκη».

-Για το κίνητρο που έχουν οι «πράσινοι»: «Υπάρχει μεγάλο κίνητρο και πρέπει να υπάρχει, γιατί αυτός ο αγώνας μπορεί να μας φέρει σε μια ευρωπαϊκή διεκδίκηση. Κάτι που σημαίνει πως αυτός ο αγώνας μπορεί να μας δώσει το εισιτήριο για την Ευρώπη» Searching for new birthday thoughts in Dubai to experiment with? From informal breakfasts to staycations, here are 9 fun approaches to praise your birthday in Dubai at https://www.airmaniax.com/air-maniax-birthday-parties.

Μ.Λ.

Διαβάστε επίσης