«Είσαι γελοίος»! «Είσαι αγράμματος»! Αντιεμβολιαστής γιατρός εναντίον Θόδωρου Βασιλακόπουλου (video)

Ανταλλαγές ύβρεων και χαρακτηρισμών μεταξύ επιστημόνων με αφορμή τους εμβολιασμούς έλαβαν χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου Live News στο Mega.

Ο Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρης Βασιλείου, και ο πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος βρέθηκαν σε απέναντι παράθυρα και έχασαν γρήγορα τον έλεγχο απευθυνόμενοι ο ένας στον άλλον.

«Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε», ξεκίνησε ο κος Βασιλείου την τοποθέτησή του ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Είναι ακόμα μη δοκιμασμένο και μη αδειοδοτημένο το εμβόλιο αυτό. Είναι γνωστό αυτό. […] Τους έχουμε εμβολιάσει όλους, έχουμε εμβολιάσει και τους χρόνιους προ τελικού σταδίου – πριν την αιμοκάθαρση δηλαδή».

Στη συνέχεια τόνισε: «Μετράω κάθε μήνα με τεστ τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Αν δεν ήμουν καλυμμένος τι θα έκανα.. δόξα τω Θεώ δεν έχω υποκείμενα νοσήματα. Η φυσική ανοσία είναι σαφώς καλύτερη από οποιαδήποτε τεχνική ανοσία. Μετρώντας και τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Συγκρινόμενοι με συναδέλφους με 2 δόσεις και έχουν συμπληρώσει εξάμηνο είναι ακάλυπτοι. Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για το εμβόλιο. Εμείς είμαστε καλυμμένοι ιατρικά. Έχουμε μετρήσει την ανοσία μας. Όμως οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δύο εμβόλια, δεν είναι καλυμμένοι, όμως η πολιτεία δεν τους ελέγχει, δεν τους διώχνει».

Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν την έκρηξη του κ. Βασιλακόπουλου ο οποίος απάντησε: «Αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές. Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση από όσους κάνουν και τις 2 δόσεις του εμβολίου».

«Να μου στείλετε μια εργασία που λέει αυτό που λέτε. Αυτό που λέτε δεν υφίσταται.», συνέχισε ο κος Βασιλακόπουλος.

«Είσαι γελοίος!», φώναξε ο κ. Βασιλείου για τον κ. Βασιλακόπουλο, με την απάντηση του δεύτερου να έρχεται ζωντανά στον αέρα «Είσαι άσχετος, αγράμματος και αδιάβαστος. Δεν είναι κακό να είσαι. Να κάτσεις να διαβάσεις τις έρευνες στα αγγλικά. Αν δεν ξέρεις, να σου στέλνουμε μεταφρασμένες τις έρευνες»με τον Νίκο Ευαγγελάτο να προσπαθεί χωρίς επιτυχία να ηρεμήσει τα πνεύματα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα