Εκτός ορισμών οι διαιτητές του αγώνα Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης

Εκτός ορισμών, τίθενται ο διαιτητής Γιώργος Τζοβάρας και ο βοηθός Χρήστος Τζιώτζιος μετά τα όσα συνέβησαν στην χθεσινή αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔ, οι δύο διαιτητές απέτυχαν να εφαρμόσουν τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, στη φάση που απέφερε το γκολ του Παναιτωλικού, ενώ την ίδια ώρα υποστηρίζει πως η παρέμβαση του VAR ήταν σωστή όπως και η ακύρωση του τέρματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) ανακοινώνει σήμερα ότι ο Διαιτητής κ. Γεώργιος Τζοβάρας και ο Βοηθός Διαιτητής κ. Χρήστος Τζιώτζιος δεν θα λάβουν ορισμό στο κοντινό μέλλον για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με άμεση ισχύ, λόγω κακής απόδοσης στον αγώνα της SuperLeague1 Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης που διεξήχθη το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 στο Γήπεδο του Παναιτωλικού.

Στο 74o λεπτό, οι κ.κ. Γεώργιος Τζοβάρας και Χρήστος Τζιώτζιος απέτυχαν να εφαρμόσουν τους βασικούς Κανόνες του Παιχνιδιού με αποτέλεσμα τη λανθασμένη επανεκκίνηση του αγώνα.

Οι δύο Αξιωματούχοι Διαιτησίας θα εξετασθούν εκ νέου στους Κανόνες του Παιχνιδιού και θα ακολουθήσουν περαιτέρω προπονήσεις προκειμένου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Παρά το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι εξαιρετικά απογοητευμένη με το συμβάν, η παρέμβαση του VAR με την ακύρωση του τέρματος και την επανεκκίνηση του παιχνιδιού από το οφσάιντ ήταν η σωστή απόφαση για το τελικό αποτέλεσμα με βάση τους Κανόνες και το πνεύμα του παιχνιδιού”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα