ΕΛ.ΑΣ: Η σκυλίτσα που κατάφερε να εντοπίσει 6 κιλά κάνναβης στη Λέσβο

Η Bess, όπως ονομάζεται η αξιαγάπητη σκυλίτσα βοήθησε την ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίσει έξι κιλά ακατέργαστης κάνναβης και να συλληφθεί ένας 51χρονος άνδρας στη Λέσβο.

Το βελγικό λυκόσκυλο που εργάζεται στο τμήμα δίωξης ναρκωτικών, κατάφερε να οσμιστεί οκτώ συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 6.600 γραμμαρίων που ο δράστης παρέλαβε με δέμα από μεταφορική εταιρεία του νησιού.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε η εμπλοκή του 51χρονου και σε ακόμα μία περίπτωση εντοπισμού δέματος με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε μεταφορική στη Λέσβο πριν από περίπου 1,5 μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 51χρονος προμηθεύτηκε από περιοχή της Αττικής, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 7.130 γραμμαρίων, την οποία ακολούθως απέστειλε συσκευασμένη σε δέμα στη Λέσβο, με σκοπό να την παραλάβει ο ίδιος.

Στην κατοχή του δράστη, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στη Μυτιλήνη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα, δύο (2) κάρτες sim και αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους 5,5 γραμμαρίων.

Τέλος, η Bess όπως θα δούμε κάθεται δίπλα από τα ευρήματά της μετά από την επιτυχημένη επιχείρησή της.

 

Διαβάστε επίσης