Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή ο 46χρονος Αλέξανδρος Γερολυμάτος γιος του λαϊκού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου και ο 65χρονος πεθερός του, που κατηγορούνται για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που είχε στόχο την εκβίαση μεσιτών, κατασκευαστών και αγοραστών ακινήτων.

Όπως διέρρευσε ο 46χρονος, απολογούμενος, αρνήθηκε ότι γνώριζε για εκβιάσεις, ενώ φαίνεται πως τα στοιχεία της δικογραφίας σε βάρος του δεν κρίθηκαν ισχυρά για την εμπλοκή του, με αποτέλεσμα ανακριτής και εισαγγελέας να του επιβάλουν μόνο τον όρο της απαγόρευσης εξόδου και να αφεθεί ελεύθερος. Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον 65χρονο μεσίτη, εγγύηση 3 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Τέλος, ο τρίτος ο 49χρονος που φέρεται να έκανε και τα απειλητικά τηλεφωνήματα κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς κατηγορείται για την έκρηξη που έγινε στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Διαβάστε επίσης