«Εμίρης» στη Μέση Ανατολή η Ιntracom Telecom με νέο έργο

Διασφάλισε την ασύρματη υποδομή στο Saqr Port, ένα σημαντικό λιμάνι διακίνησης μη συσκευασμένων φορτίων

Τη διάθεση της πλατφόρμας ραδιοσυστημάτων αυτόματης ευθυγράμμισης Ethernet, StreetNod, στο Saqr Port, ένα σημαντικό λιμάνι διακίνησης μη συσκευασμένων φορτίων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα / Μέση Ανατολή, προκειμένου να διασφαλίσει την ασύρματη υποδομή και να παρέχει αποτελεσματική συνδεσιμότητα ανακοίνωσε η Ιntracom Telecom. Η διάθεση της λύσης πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας Bifold Technologies, με έδρα τα Η.Α.Ε.

Το έργο του σχεδιασμού και της κατασκευής ασύρματης υποδομής για το Saqr Port ανατέθηκε στις δύο εταιρείες, προκειμένου να ενισχυθούν περαιτέρω οι επιχειρησιακές δυνατότητες του λιμένα.

Όπως εξηγούν οι άνθρωποι της Ιntracom Telecom, το νέο αναληφθέν έργο πρόκειται για ένα σημαντικό πρότζεκτ που αποδεικνύει την ικανότητα της εταιρείας να προσφέρει λύσεις για τη βιομηχανία μεταφορών και διαμετακόμισης, και πιο συγκεκριμένα για τη δικτύωση και επιτήρηση των λιμενικών εγκαταστάσεων, καθώς και την επιτήρηση της αποθήκης εμπορευμάτων. Συμπληρώνουν, μάλιστα, χαρακτηριστικά ότι η συνεργασία της Ιntracom Telecom με την Bifold Technologies ήταν απόλυτα επιτυχημένη, με την ελληνική εταιρεία να καταφέρνει να παραδώσει ένα πλήρες PoC, όταν άλλοι προμηθευτές και τεχνολογίες δεν μπορούσαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα