Εντυπωσιακή συγκέντρωση Χατζηδάκη στο Μαρούσι

Κατακλύστηκε το κλειστό γυμναστήριο Σπύρος Λούης στο Μαρούσι από φίλους της Ν.Δ. που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κωστή Χατζηδάκη και παρέστησαν στην κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στον Βόρειο Τομέα όπου είναι και υποψήφιος.

Ο εκ των αντιπροέδρων της Ν.Δ. υποδέχθηκε πέραν του κόσμου και πολλούς εκλεκτούς του φίλους, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και νέος δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου που προλόγισαν τον Κωστή Χατζηδάκη. Το παρών έδωσαν ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ Παναγιώτης Πικραμένος, η νέα Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα. Εκεί ήταν και οι δήμαρχοι Γιώργος Θωμάκος (Κηφισιά), Ηλίας Αποστολόπουλος (Παπάγου-Χολαργού), Βασίλης Ζορμπάς (Αγίας Παρασκευής), Νίκος Μπάμπαλος (Ηρακλείου).

Επίσης, παραβρέθηκαν οι πρώην υπουργοί Τίμος Χριστοδούλου, Γιάννης Παπαθανασίου, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Άντζελα Γκερέκου, Θόδωρος Κασίμης, Απόστολος Ανδρεουλάκος. Στην ομιλία του κ. Χατζηδάκη έδωσαν το παρών και οι υποψήφιοι βουλευτές Τάκης Θεοδωρικάκος, Θόδωρος Σκυλακάκης, Βασίλης Ξυπολυτάς, Βίκυ Λοΐζου, ο  Συνήγορος του Καταναλωτή, πρώην γραμματέας της Ν.Δ. επί Καραμανλή, Λευτέρης Ζαγορίτης και ο αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Δ Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο πρόγραμμά μας λέμε λίγα για να τα κάνουμε όλα

«Όπως γνωρίζετε ήμουν ο συντονιστής των ομάδων που εκπόνησαν το κυβερνητικό μας πρόγραμμα και εργάστηκα σκληρά γι’ αυτό. Σας διαβεβαιώνω, λοιπόν, ότι το πρόγραμμα αυτό είναι ένα λιτό, ρεαλιστικό, δωρικό πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμοστεί. Ένα πρόγραμμα που δεν θα μας αυτοπαγιδεύσει, όπως αυτοπαγίδευσε τον εαυτό του ο κύριος Τσίπρας με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο λέμε λίγα, γιατί θέλουμε να τα κάνουμε όλα” είπε ο κ.Χατζηδάκης.

Ο υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα επιστράτευσε και το χιούμορ: «Θέλω να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Αν ψάχνετε κάποιον υποψήφιο με πλούσια κόμη, δεν είμαι η περίπτωση! Αν ψάχνετε για κάποιον ξανθό γαλανομάτη δεν είμαι η περίπτωση! Αν ψάχνετε για κάποιον που να φωνάζει, βλέπετε ότι έχω φωνή, αλλά σπανίως τη χρησιμοποιώ. Διότι πιστεύω στον πολιτικό πολιτισμό και μπήκα στην πολιτική, όχι για να κατέβουμε όλοι μαζί αλλά για να ανέβουμε όλοι μαζί. Για να γίνουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Και από τότε που ήμουν στη ΔΑΠ, και στην ΟΝΝΕΔ και στην Ευρωβουλή και στην κυβέρνηση πάντα ακολουθούσα ορισμένες αρχές. Και οι αρχές αυτές είναι η ελευθερία, η ιδιωτική πρωτοβουλία, η αξιοκρατία, η Ευρώπη, η σοβαρότητα, η αξιοπρέπεια”.

Πρόσθεσε ότι: “Με αυτές τις αρχές έδωσα τις μάχες που έπρεπε να δώσω και έκανα και τις συγκρούσεις που έπρεπε να κάνω. Για την Ολυμπιακή που εκεί που χάναμε 400εκ. το χρόνο τώρα κερδίζουμε 250 εκ. το χρόνο σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Για τον ΟΣΕ που ήταν η πιο προβληματική εταιρεία της Ευρώπης, αλλά τώρα έχει δει δύο τμήματά του να ιδιωτικοποιούνται και να παίρνουν το δικό τους δρόμο. Για τις απελευθερώσεις των αγορών με την περιβόητη εργαλειοθήκη όπου όλες οι μελέτες που έχουν γίνει δείχνουν πως αυτά που κάναμε έχουν αποτελέσματα, για τον απλό ανυπεράσπιστο Έλληνα, για τον απλό ανυπεράσπιστο καταναλωτή” και δεσμεύθηκε: “Σας λέω ότι θα συνεχίσω στο δρόμο των ευρωπαϊκών μεταρρυθμίσεων. Και αυτή τη φορά νομίζω μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη δουλειά. Γιατί η κοινωνία είναι περισσότερο ώριμη και επικεφαλής αυτής της προσπάθειας είναι ένας μεταρρυθμιστής πολιτικός, ο πρόεδρος μας, ο αυριανός πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Διαβάστε επίσης