«Έπαθα σοκ όταν άκουσα ότι έχω καρκίνο»

«Δεν το κρύβω ότι όταν κοίταξα τον γιατρό στα μάτια και μου είπε πως πρέπει να χειρουργηθώ, έπαθα σοκ. Το ίδιο έπαθαν και τα παιδιά μου και κυρίως η κόρη μου που πήγε να… πεθάνει, όταν ο καθηγητής βγήκε από το χειρουργείο και τους ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο!». Η παραπάνω εξομολόγηση ανήκει στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τη Τζένη Βάνου, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα.

Όπως είπε η Τζ. Βάνου μιλώντας στον δημοσιογράφο Αλκίνοο Μπουνιά, ο όγκος παρουσιάστηκε στην επιγλωττίδα, είχε το μέγεθος μανιταριού και με βάση τα όσα είπαν οι γιατροί βρισκόταν μόλις ένα χιλιοστό πριν ακουμπήσει τις φωνητικές χορδές της αγαπημένης τραγουδίστριας.

«Δεν φοβάμαι να το πω: ναι έχω καρκίνο» είπε χαρακτηριστικά η Τζ. Βάνου, η οποία ευχαρίστησε τους γιατρούς αλλά και τον Θεό για το γεγονός ότι όλα πήγαν καλά. Μάλιστα θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα στους καπνιστές, χρησιμοποιώντας τα λόγια που είπε σε εκείνη ο γιατρός της: «Εγώ δεν είμαι φανατικός αντικαπνιστής, αλλά αυτό που έχεις στο λαιμό σου, είναι καθαρά από το τσιγάρο, κορίτσι μου».

Διαβάστε επίσης