Έρχεται πρόταση για αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει περίοδο κρίσης, σε πολλούς τομείς και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως υπεύθυνοι είναι οι Γκλέιζερ. Κάθε άλλο τυχαίο μάλιστα είναι το γεγονός ότι ετοιμάζεται διαμαρτυρία στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ στην Premier League κατά των Αμερικανών ιδιοκτητών.

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή «Man Utd The Religion» ο Μάικλ Νάιτον, διευθυντής των κόκκινων διαβόλων από το 1989 ως το 1992 και… υποψήφιος αγοραστής της ομάδας του Μάντσεστερ.

Ο Νάιτον μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ χαρακτηρίζοντάς την άχρηστη και ανίκανη ενώ τόνισε για τους Γκλέιζερ ότι δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο.

Ακόμα, εξήγησε τι ακριβώς θέλει να κάνει με την εξαγορά της ομάδας καθώς αυτή δεν είναι σε πώληση, αναφέροντας ότι έχει έρθει σε επαφές με επιχειρηματίες και φίλους του συλλόγου  με σκοπό να καταφέρει να παρουσιάσει μια πρόταση πειστική η οποία ουσιαστικά θα λέει στους ιδιοκτήτες πως «ήρθε η ώρα να φύγετε, γιατί ο χρόνος σας τελείωσε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάιτον:

Για τους Γκλέιζερ: «Είμαστε ένας σύλλογος σε κρίση και όλοι ξέρουμε τον λόγο. Έχουμε μια ανίκανη και ειλικρινά άχρηστη ιδιοκτησία που γνωρίζει ελάχιστα για αυτό το παιχνίδι ποδοσφαίρου»

Για το σχέδιο εξαγοράς της ομάδας: «Ο σύλλογος δεν είναι επίσημα προς πώληση, αλλά πρόθεσή μου είναι να παρουσιάσω σε αυτούς τους ιδιοκτήτες μια νόμιμη, ισχυρή και σωστή εμπορική προσφορά για να τους πούμε με αυτόν τον τρόπο «ήρθε η ώρα να φύγετε, γιατί ο χρόνος σας τελείωσε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα