Έρχονται συλλήψεις στην πόρτα του σπιτιού τους για τους μπαχαλάκηδες του τελικού (video)

Η Αστυνομία έχει αρχίσει την ταυτοποίηση δεκάδων από τις κάμερες του ΟΑΚΑ, 17 οι συλληφθέντες

Πάλι τα κάνανε μπάχαλο οι μπαχαλάκηδες στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-0 στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά δεν ξέρουν τι τους περιμένει αυτή την φορά και κράτα την ημέρα που στο γράφω. Και δεν μιλάω για τους 17 που τους μπουτζουριάσαν.

Οι κάμερες στο ΟΑΚΑ έκαναν καλή δουλειά αυτή την φορά. Η Αστυνομία συγκέντρωσε υλικό για όλα αυτά τα πυροβολημένα στην κερκίδα και σύντομα θα έρθει το μπιλιετάκι στο σπίτι.

Να ξέρουν πόλοι αυτοί οι καμένοι, ότι άπαξ και τους χτυπήσει το κουδούνι στο άσχετο, δεν θα είναι ο ντελιβεράς που φέρνει πίτσα. Θα είναι η Αστυνομία, που θα έχει ταυτοποιήσει τον μάγκα που μπούκαρε μέσα στο ταρτάν που έπαιξε ξύλο κπ.

Θα είναι του μπαχαλάκη που βρέθηκαν στην κατοχή του πολεμικό υλικό και κατάφερε να ξεφύγει. Καιρός ήτανε. Όπως σε βλέπω και με βλέπεις. Τελείωσαν τα ψέματα για τους μπαχαλάκηδες.

Γι αυτούς που συνελήφθησαν, σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, εξύβρισης, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Μετά από ελέγχους, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 18 βεγγαλικά
  • 12 ναυτικές φωτοβολίδες
  • 10 καπνογόνα
  • 10 βεγγαλικά με φυτίλι
  • 2 πυρσοί

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα