Τουμπεκί Αλαφούζου για τα επεισόδια, ο Μάκης έκανε και… χιούμορ. Ποιος τους έδωσε εισιτήρια; Ποιοι δικηγόροι θα τους υπερασπιστούν;

Της Πόπης το κάγκελο έγινε στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-0 και οι δυο φιναλίστ ΠΑΕ δεν έβγαλαν ούτε μία ανακοίνωσε, ρε φίλε. Τίποτα απολύτως. Λες και δεν έγινε τίποτα.

Ούτε ο Αλαφούζος, ούτε ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν είχανε δυο δράμια λέξεις που έγινε της κακομοίρας το κάγκελο. Έστω για το τυπικό να έλεγαν ότι καταδικάζουμε τέτοιες έκνομες πράξεις. Τουμπεκί ψιλοκομμένη.

Ή, έστω να τα ρίξουν στην Αστυνομία. Κλασικά πράγματα. Μία ανακοίνωση ότι φταίει ο Θεοδωρικάκος και η Αστυνομία και καθάρισαν. Ούτε αυτό.

Ο δε, Μάκης Γκαγκάτσης το’ παιξε και πνεύμα, μάστορα. Έβγαλε ανακοίνωση με χιούμορ. Ναι, ρε φίλε. Με χιούμορ. Πάρτην από κάτω, για να δει πόσο παραμύθι αντέχεις.

«Ευχαριστούμε που είστε πάντα εκεί, στα καλά και τα άσχημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στη συντριπτική πλειοψηφία όσων αψήφησαν χιλιόμετρα, έξοδα, ταλαιπωρία και στήριξαν μέχρι τέλους την ομάδα. Συγγνώμη που θα συνεχίσουμε να σας υποβάλλουμε σ’ αυτή τη δοκιμασία των τελικών και τα επόμενα χρόνια!»

Γι αυτούς που κάνανε μπάχαλο τον τελικό, κουβέντα. Ποιος τους έδωσε εισιτήρια αυτούς; Από τις δυο ΠΑΕ δεν τα πήρανε; Δώσανε ΑΦΜ; Αντί ο Μάκης να κάνει χιούμορ, δεν μας λέει πως πήρανε εισιτήρια οι μπάχαλοι;

Και κάτι τελευταίο: Γ αυτούς του μπάχαλους, δεν πιστεύω να βάλουν δικηγόρους οι δυο ΠΑΕ για να τους σώσουν. Όπως είχε γίνει με την υπόθεση του μακαρίτη του Μποζατζίσκι, λέω.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα