Έρχεται και τρίτο σίκουελ του «Sex and the City»

Μετά από 7 σεζόν και 2 ταινίες επανέρχεται στην μεγάλη οθόνη η glamorous ταινία Sex And The City. Είναι η ταινία που αγαπήθηκε κυρίως από τον γυναικείο πληθυσμό και αναμένεται να σπάσει ταμία για ακόμη μια φορά.

Αρκετές είναι οι γυναίκες εκείνες που ταυτίστηκαν με το ρόλο της Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw. Όσες από εσάς νομίζεται ότι έπεσαν τίτλοι τέλους για την αγαπημένη σας σειρά σας, τα νέα ήρθαν από το Hollywood και ανατρέπουν τα δεδομένα. Η πρωταγωνίστρια του Sex And The City τόνισε χαρακτηριστικά «Απλώς θεωρώ ότι ακόμη έχει μείνει μία ιστορία που πρέπει να ειπωθεί! Αν υπάρξει η σωστή στιγμή και το σωστό σημείο θα πρέπει να την πούμε!»

Εν αντιθέσει με την Cynthia Nixon γνωστή σε όλους ως Miranda, η οποία δήλωσε στο-The Hollywood Reporter τα εξής: «Πιστεύω ότι περάσαμε τέλεια. Είναι όμως τέλεια να το αφήσουμε στο παρελθόν». Αλλά και ο Ο Chris Noth, ή Mr. Big, αναφέρει «Δεν βλέπω γιατί να γυρίσουμε και ”Sex and the City 3”. Μου λείπει ο πρώτος καιρός προτού το κάνουμε τσίρκο ή προτού γίνει αυτό το εικονικό πράγμα». Όσες είστε fans της αγαπημένης γυναικείας παρέας δεν έχετε παρά να περιμένετε λίγο ακόμα και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα