«Έχω φάει κέρατο»

Η λαμπερή ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη σε συνέντευξη που έδωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα δήλωσε: «Γράφω ένα βιβλίο σε συνεργασία με τον φίλο μου και συνεργάτη Γιώργο Σιδέρη, μία ας το πούμε αυτοβιογραφία. Στην αρχή δεν το ήθελα, δεν καταλάβαινα αν θες ποια σημασία έχει η ζωή μου, ίσως μία μικρή σημασία για τα περιοδικά και τις εφημερίδες. Ύστερα όμως ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω για ζητήματα πιο ουσιώδη, που δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να το κάνω, όπως είναι η ο έρωτας, η αγάπη, ο θάνατος, τα γηρατειά, η συντροφικότητα, η πολιτική, ο Θεός».

Η Ζωή Λάσκαρη είχε αρκετές κατακτήσεις, αλλά στην ζωή της δύο ήταν οι πιο σημαντικοί σταθμοί, ο γάμος της με τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο και ο δεύτερος με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο ο οποίος μετράει 36 χρόνια.

Η ίδια αναφέρει: «Πριν τον Αλέξανδρο οι περισσότεροι άντρες με αντιμετώπιζαν σαν την Ρίτα Χέιγουορθ, κοιμόντουσαν με τη Λάσκαρη και ξυπνούσαν με τη Ζωή. Έχω ερωτευτεί μέχρι θανάτου. Έχω πέσει στα πατώματα, έχω φάει κλοτσιές, έχω φάει κέρατο». Βέβαια η ίδια δεν μετανιώνει για τους έρωτες που έζησε. Αυτά είναι μία δόση από τα όσα θα ακολουθήσουν στο νέο εγχείρημα της, στο οποίο και πρόκειται να αποκαλύψει πολλά από τα μυστικά της!

Διαβάστε επίσης