Φέγενορντ: To μεγαλύτερο πανό στο κόσμο απ’ τους οπαδούς της

Έξι χρόνια μετά τον τελευταίο της τίτλο στην Eredivisie, το 2017, η Φέγενορντ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ολλανδίας για 16η φορά στην ιστορία της.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας και όλοι όσοι βρέθηκαν στο «De Kuip» άνοιξαν ένα πανό εμβαδού 11.000 τετραγωνικών μέτρων και μήκους άνω των 550 μέτρων.

Πρόκειται για ένα λευκό πανό, με κόκκινες άκρες και μαύρες ρίγες στο κέντρο, το οποίο εμφανίστηκε από τους φιλάθλους κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρη την περίμετρο του σταδίου, σχεδόν όλους τους τομείς!

Στην κορυφή του πανό αναγράφονταν τα έτη των 16 ολλανδικών πρωταθλημάτων που κατέκτησε η Φέγενορντ, ενώ στο κέντρο αναγραφόταν η φράση «Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag? Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag» – δηλαδή «Φέγενορτντ, Φέγενορντ, τι θα κάνουμε σήμερα; Θα κερδίσουμε, αλλά το πόσο είναι το ερώτημα» – που προηγείται από το έμβλημα της ομάδας.

Γύρω από το πανό, στη συνέχεια, κάθε οπαδός κρατούσε σφιχτά στα χέρια του ένα κασκόλ του συλλόγου, τραγουδούσε τα συνθήματα της Φέγενορντ και κάποιοι χρωμάτιζαν το γήπεδο με κόκκινα, λευκά και πράσινα καπνογόνα.

Εκτός από το τελικό αποτέλεσμα, εξίσου εντυπωσιακά είναι τα βίντεο με το πώς μετέφεραν οι οπαδοί το τεράστιο πανό μέχρι να το τοποθετήσουν περιμετρικά των κερκίδων αλλά και το πώς το δημιούργησαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα