Γεννηματά: Σε ρόλο dealer η κυβέρνηση προωθεί την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ

Αιχμές της προέδρου του ΚΙΝΑΛ σε τηλεδιάσκεψη που είχε με ηγεσία των ελληνικών ταχυδρομείων

Για προώθηση της φθηνής και απαξιωμένης εργασίας και άνοιγμα του δρόμου για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ, κατηγορεί την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο Ηλία Μπακέλλα και μέλη της ΕΕ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΛΤΑ, με αντικείμενο την κυβερνητική τροπολογία που συζητείται στη Βουλή.

Αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη η Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι με μια μονοκονδυλιά η κυβέρνηση καταργεί το σύνολο των δικαιωμάτων των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ.

Γεννηματά: Προωθείται η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ

Παράλληλα, υποστήριξε ότι προωθεί το μοντέλο της φθηνής και απαξιωμένης εργασίας τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και ταυτόχρονα στρώνει το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ, με δαπάνες του δημοσίου. «Προφανώς έχουν βρει τον ιδιώτη και επιχειρούν να δημιουργήσουν ολιγοπώλιο σε βάρος του Έλληνα καταναλωτή. Για μια ακόμη φορά η ΝΔ σε ρόλο dealer συμφερόντων», καταλήγει η Φώφη Γεννηματά.

Στην συζήτηση ήταν παρόντες ο Γραμματέας της ΚΟ Β. Κεγκέρογλου ,οι αρμόδιοι βουλευτές Γιώργος Μουλκιώτης και Ιλχάν Αχμέτ και οι γραμματείς των Τομέων Ψηφιακής Πολιτικής και Εργασίας Ν. Ανδρουλακάκης και Χ. Μέγας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα