Γεωργιάδης για Πολάκη: “Η εικόνα του ότι δεν έχει βάλει χέρι στο μέλι, έχει πάει περίπατο”

Η εικόνα του κυνηγού διεφθαρμένων έχει τελειώσει, είπε για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Υγείας

Στις αποκαλύψεις για την έκθεση της αρχής διαφάνειας που έχει διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές και στην οποία εμπλέκεται το όνομα του Παύλου Πολάκη αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τον καβγά που είχε χθες στη Βουλή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η έκθεση έχει διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές και αυτές θα κρίνουν. Λένε στην έκθεση ότι η εταιρεία security που πλήρωνε ο Πολάκης, με εντολή του – παρά την διαφωνία της υπηρσίας, όπως λέει η έκθεση – διακινούσε πλαστά τιμολόγια, που στα νομικά σημαίνει διακίνηση μαύρου χρήματος» είπε αρχικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως σημείωσε «σε όλα τα έγγραφα αναφέρεται “με αντίρρηση της υπηρεσίας και εντολή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη”. Η εικόνα του Πολάκη ότι δεν έχει βάλει χέρι στο μέλι έχει πάει περίπατο».

«Μια εταιρεία έχει πάρει μαύρα χρήματα με έκθεση της αρχής διαφάνειας, η υπηρεσία διαφωνούσε και ο Πολάκης έδινε εντολή. Προφανώς κάποια συναλλαγή υπήρχε εκεί» υποστήριξε ο υπουργός Υγείας προσθέτοντας ότι «αυτά θα τα ερευνήσει η δικαιοσύνη, δεν θα τη γλιτώσει. Οι επόμενες κινήσεις είναι των εισαγγελικών αρχών».

Αναφερόμενος, δε, στον Παύλο Πολάκη είπε ότι «επειδή διαρκώς γυρίζει και λέει ότι δεν έβαλα το χέρι στο μέλι και οι άλλοι είναι οι διεφθαρμένοι, εγώ πάντα έλεγα πως όταν κάποιος φωνάζει δυνατά ότι είναι τίμιος, κάτι δεν πάει καλά».

Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι «σε όλες τις αιτήσεις άρσης ασυλίας που έρχουν έρθει στη Βουλή ο κ. Πολάκης έχει ζητήσει να μην αρθεί η ασυλία του, ενώ εγώ έχω ζητήσει να αρθεί όποτε έχει έρθει κάποιο αίτημα για μένα».

«Μην βρουν χρήματα και στον λογαριασμό του, έτσι που αντέδρασε. Η εικόνα του κυνηγού διεφθαρμένων έχει τελειώσει» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Παύλο Πολάκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα