Για την Ριζούπολη «Υπόλογος ο Ολυμπιακός»… Τα 500 άτομα του ΠΑΟΚ στο Βόλο είναι απλώς… κατάλογος

Γέμισε ΠΑΟΚτσήδες το «Πανθεσσαλικό». Κανονικά και με το νόμο. Δικαιοσύνη για όλους με τον Αλ Πατσίνο ο Αχιλλέας Μπέος. Όπως έβαλε μέσα τους Αρειανούς με εισιτήριο, έκανε το ίδιο και με τους ΠΑΟΚτσήδες. Ίσες αποστάσεις.

Ή, μήπως δεν έγινε έτσι; Άλλο είναι το ζήτημα. Όλοι αυτοί που πήγανε από τον ΠΑΟΚ, πώς μπήκαμε στην κερκίδα, με τι τεστ μπήκανε;

Κάνανε self test; Κάνανε rapid test, μοριακό PCR ή έδωσαν στον έλεγχο τα πιστοποιητικά νόσησης και πέρασαν στην κερκίδα; Εμβολιασμένοι ήτανε;

Καμία πεντακοσάρα ήτανε στην κερκίδα, όχι περισσότεροι. Και καλά κάνανε και πήγανε, βέβαια.

Όσο για τις μάσκες, περισσότερες φορές τις φόρεσε ο Ζορό στα έργα, παρά αυτοί. Κανένας έλεγχος δεν έγινε, βέβαια.

Άλλο θέλω να σου πω. Την Κυριακή έχει ντέρμπι, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Κι ο ΠΑΟΚ θ’ αρχίσει να πιέζει να αυξηθεί η πληρότητα, όπως έγραψαν η «Α» και η iapopsi.gr. Να μπούνε στην Τούμπα, όσο περισσότερος κόσμος γίνεται, όχι μόνο 1.000 άτομα.

Το ματς της χρονιάς είναι αυτό για τον ΠΑΟΚ. Κερδίζει και αρχινάει και πάλι το πρωτάθλημα.

Κανονικά, για να είναι πιο πειστικός ο ΠΑΟΚ, πρέπει ο διευθυνων σύμβουλος, ο πανέμπειρος Μάκης Γκαγκάτσης, να πιέσει την επιτροπή που έκανε τους ελέγχου στο Βόλο, να δώσουν όλα τα στοιχεία αυτών που μπήκαν στην κερκίδα.Για να φανεί, ότι το ελέγχει το πράγμα και δεν λέει μπαρμπούτσαλα. Ότι υπάρχει πειθαρχία στην ΠΑΕ.

Τώρα, άπαξ και του ξέφυγαν του Μάκη οι ανεμβολίαστοι που μπούκαραν στο γήπεδο στο ματς με τον Άρη, γίνονται αυτά. Ένας υπάλληλος είναι. Ή αυτοί που μπούκαραν χωρίς εισιτήριο με τον Απόλλωνα, κι αυτά γίνονται.

Να στο θέσω αλλιώς, όμως. Άντε και πάει ο Μάκης Γκαγκάτσης και βγάζει ανακοίνωση ότι θέλουμε περισσότερο κόσμο. Μάλισυα. Και αν του απαντήσει ο Θάνος Πλέυρης, είχα σκοπό να το κάνω, αλλά μετά από αυτό που έγινε στην Ριζούπολη και το Βόλο, τι θ’ απαντήσεο Μάκης;

Διότι όταν στο ματς της Ριζούπολης μπούκαραν μέσα οπαδοί του Ολυμπιακού, τι έγραφε το Σαββιδοτεχνείο; Ότι έριχναν νερό στο μύλο της κυβένησης που ήθελε να κλείσουν τα γήπεδα. Λουστείτε τα τώρα, που πήγαν κι οι ΠΑΟΚτσήδες στο Βόλο.

Έτσι είναι. Υπόλογος ο Ολυμπιακός για την παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, έγραφε το Σαββδοτεχνείο. Για την παρουσία κόσμου του ΠΑΟΚ στο Βόλο, κουβέντα.

Έχει ευθύνη η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγραφε το Σαββιδοτεχνείο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο διευθύνων Μάκης δεν έχει ευθύνη που δεν κατάφερε να τους ελέγξει; Τουμπέκα, όμως. Φούλ του σανό το παρμύθι στο λαό του ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα