Γκάφα του ΠΑΟΚ με τον Κρμέντσικ. Ρελάνς της Μπριζ για Τζόλη

Ο Μάικλ Κρμέντσικ τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και έχει συμφωνήσει προφορικά να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ.

Ως εδώ έχει καλώς…

Όμως ο Κρμέντσικ δεν είναι «ελεύθερος», ούτε θα μείνει «ελεύθερος» από την Μπριζ με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο και στον ΠΑΟΚ έχει παραχωρηθεί δανεικός.

Η βελγική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Τσέχο να φύγει τόσο εύκολα και αναμένεται να ζητήσει το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποδεσμεύσει. Όσα δηλαδή δαπάνησε για να τον αποκτήσει από τη Βικτόρια Πλζεν το περασμένο καλοκαίρι.

Είναι προφανές ότι στον ΠΑΟΚ λειτούργησαν βιαστικά και βεβιασμένα, διότι από την στιγμή που ξέρουν οι Βέλγοι ότι θέλουν τον Κρμέντσικ θα τον βάλουν στ ανταλλάγματα για τον Τζόλη και θα ρίξουν την τιμή για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «hln.be», «ο Κρμέντσικ δεν έχει μέλλον στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό για τη μεταγραφή του Τσέχου, για τον οποίο η Μπριζ είχε δαπανήσει 6 εκατομμύρια ευρώ το περσινό καλοκαίρι. Ο Κρμέντσικ ίσως εμπλακεί σε μία πιθανή μεταγραφή του στόχου της ομάδας, Χρήστο Τζόλη, το επόμενο καλοκαίρι. Η ομάδα πρόσφερε 8 εκατομμύρια ευρώ και τον Κρμέντσικ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με ελληνικές πηγές, αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τους Έλληνες. Αυτό ίσως να αλλάξει σε λίγους μήνες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα