Η Αμαλία Κωστοπούλου έκλεισε τον λογαριασμό της στο Instagram

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους με αυτήν την απόφαση

Tον λογαριασμό της στο Instagram αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να κλείσει η  Αμαλία Κωστοπούλου, ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους, αφού ήταν ιδιαίτερα ενεργή κάνοντας αναρτήσεις σχεδόν καθημερινά!

Ωστόσο, η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου άλλαξε γνώμη και σχεδόν μια εβδομάδα μετά, επέστρεψε στα social media.

Μέσα από ένα instastory, η Αμαλία Κωστοπούλου, θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο κλείσιμο του λογαριασμού της, γράφοντας τα εξής:

«Γενικά ποτέ δεν σπαταλούσα τόσο χρόνο στο Instagram και είχα βάλει σε σίγαση τους περισσότερους λογαριασμούς που ακολουθώ γιατί δεν ήθελα να βλέπω περιεχόμενο που δεν με ενδιαφέρει. Όμως, άρχισα να σκέφτομαι πόσο άσκοπα χρησιμοποιούμε αυτή την εφαρμογή και πως πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου να δω τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Για αυτό αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα. Ήταν μια απίστευτα ανακουφιστική εμπειρία και ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα επέστρεφα ξανά αν όχι λόγω της δουλειάς μου-την οποία αγαπώ.

»Συνολικά, σας ενθαρρύνω όλους να κάνετε ένα διάλειμμα ακόμη και για μία ημέρα-θα δείτε την διαφορά, πιστέψτε με. Θα το κάνω αυτό μια στο τόσο, ελπίζω να μη σας λείψω πολύ! Έρχονται μεγάλα πράγματα, τα οποία είμαι ενθουσιασμένη να μοιραστώ μαζί σας».

 

 

Διαβάστε επίσης