Η εντολή που έδωσε η οικογένεια του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ

Παράκληση μέσω των δικηγόρων της να σταματήσουν οι εικασίες και τα σενάρια για το τι έχει συμβεί με την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, απευθύνει η οικογένειά του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Ειδικότερα, μέσω των δικηγόρων που ανέλαβαν την εκπροσώπηση της οικογένειας σημειώνεται πως «Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί. Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη».

Οι έρευνες, τα ντοκουμέντα και τα νέα στοιχεία

Με αποκαλύψεις που οδηγούν σε νέα στοιχεία, συνεχίζεται η έρευνα των αστυνομικών αρχών, για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο δημοσιογράφος που έπεσε νεκρός από στις σφαίρες αγνώστων σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα όπως αποκαλύφθηκε χθες, ετοιμάζονταν να καταθέσει για μια σημαντική υπόθεση, ωστόσο κάποιοι φρόντισαν να τον σταματήσουν. Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κάνει αποκαλύψεις στην ιστοσελίδα του για την εν λόγω υπόθεση και θα κατέθετε εκ νέου

Οι έρευνες ωστόσο δεν εστιάζουν μόνο στο δικαστικό κομμάτι, έτσι όπως προέκυψε αυτό, αλλά οι Αρχές, δίνουν έμφαση σε όλα τα στοιχεία που προκύπτουν τόσο από το βίντεο, όσο και από τις επαφές, τηλεφωνικές και διαδικτυακές του δημοσιογράφου. Οι έρευνες θα συνεχιστούν στον τόπο του εγκλήματος, με τους αστυνομικούς να είναι αποφασισμένοι να αναζητήσουν στοιχεία ακόμη και από την έρευνα που γίνεται πόρτα – πόρτα, κάμερα – κάμερα στους δρόμους της Αθήνας προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα