Η ΕΠΟ αλλάζει τους όρους στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Αλλάζουν οι όροι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού δημιουργεί νέα δεδομένα.

Η ΕΠΟ όπως αποκάλυψε το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσων Παναγιώτης Διακοφώτης, οδηγείται στην κατεύθυνση να γίνουν τα μπαράζ για την άνοδο τεσσάρων ομάδων της Football League σε μονούς αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Radio Χανιά Sport Fm, ο Παν. Διακοφώτης είπε:

«Εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής απλώς περιμένουμε τις εξελίξεις, σιγά-σιγά βελτιώνεται η κατάσταση. Υπάρχει και η δήλωση που έκανε ο κ. Αυγενάκης ο οποίος λέει έναρξη προπονήσεων για τα υπόλοιπα αθλήματα αρχές του χρόνου. Φαντάζομαι ότι στο πλαίσιο αυτό θα κινηθούμε κι εμείς, θα περιμένουμε να δούμε αν τελικά ξεκινήσουν οι προπονήσεις όπως ανακοίνωσε και ο υπουργός.

Θα πάμε πλέον σε μια συζήτηση να δούμε πώς μπορούμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σίγουρα τα δεδομένα αλλάζουν όσον αφορά στις ομάδες που θα ανέλθουν στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο πλέον να ολοκληρωθεί, μιλάω για τους πρωταθλητές των 10 ομίλων. Φαντάζομαι θα πάμε σε μια λύση σε μονά παιχνίδια, σε ουδέτερα γήπεδα για να μπορέσουμε να έχουμε τις 4 ομάδες που θα ανέβουν στην Football League και βέβαια να πάμε στην λύση να ολοκληρωθεί όπως έχει προγραμματιστεί το πρωτάθλημα. Δηλαδή κανονικά σε δύο γύρους και όχι όπως έχει ακουστεί από κάποιους για ένα γύρο».

-Οπότε ουσιαστικά πρόκειται για μια τροποποίηση των μπαράζ;

«Αυτή την στιγμή το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι θα τροποποιήσουμε τα μπαράζ. Δεν έχει μπει στο τραπέζι γενικά κάτι, γιατί ό,τι και να κάνεις αν δεν δεις τις εξελίξεις της πανδημίας δεν μπορείς να προγραμματίσεις…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα