Η ΕΠΣΑΝΑ πρώτη Ένωση που υποδεικνύει για πρόεδρο της ΕΠΟ τον Στ. Ψαρόπουλο

Η ΕΠΣΑΝΑ είναι η πρώτη Ένωση που υποδεικνύει τον Σταύρο Ψαρόπουλο για πρόεδρο της ΕΠΟ. Η Ένωση της Ανατολικής Αττικής, συνεδρίασε υπό την προεδρία του Δ. Γιαρένη κι έλαβε ομόφωνα τη σχετική απόφαση.

Κάτι ανάλογο θα πράξει και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου αύριο. Τουλάχιστον οκτώ θα είναι οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων που θα υποδείξουν τον πρόεδρο της  ΕΠΣ Λέσβου για το ανώτατο αξίωμα στην Ομοσπονδία.

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος είναι δεδομένο πως θα κυριαρχήσει στην εκλογική διαδικασία. Το αν όμως θα είναι μόνος του ή θα προκύψει και αντίπαλος, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Κινήσεις γίνονται ώστε να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου. Αν αυτό συμβεί, τότε μάξιμουμ θα φθάσει τις 20 ψήφους, αριθμός που δεν του προσφέρει πλειοψηφία.

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος σχολίασε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ και ο Νίκος Τζώρτζογλου:

«Το γνωρίζω και έχω μιλήσει με τον κ. Τζώρτζογλου. Του είπα θα είναι καλοδεχούμενη μία ακόμη υποψηφιότητα. Βλέπω ότι ο Τζώρτζογλου έχει διάθεση να βοηθήσει και του είπα ότι αν εκλεγώ θέλω να είμαστε μαζί. Ο ένας διαβεβαίωσε τον άλλον, ότι αν τελικά κατέβει, ότι την επομένη θα είμαστε μαζί όποιος κι αν εκλεγεί. Εγώ δεν ξέρω αν είχα 15 Ενώσεις αν θα κατέβαινα. Είναι όμως δικαίωμά τους. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα προσωπικό μαζί μου. Κάποιοι παρεξηγούνται γιατί θεωρούν τον εαυτό τους αδικημένο. Δεν μπορείς να τους το απαγορεύσεις, ούτε να παρεξηγείς αυτές τις κινήσεις. Ευπρόσδεκτη η υποψηφιότητά τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα