Η πρόταση των Γερμανών: Ως τον Σεπτέμβριο το πρωτάθλημα

Την δική του πρόταση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Γερμανία κατέθετε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε εκ μέρους της Μπάγερν Μονάχου.

Ο πρόεδρος των Βαυβαρών υποστήριξε  πως η αγωνιστική περίοδος μπορεί να παραταθεί ως τον Σεπτέμβριο αν κριθεί αναγκαίο και το επόμενο πρωτάθλημα να ξεκινήσει τον χειμώνα!

«Για να μην αλλοιώσουμε το πρωτάθλημά μας, είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν», δήλωσε ο Ρουμενίγκε και πρόσθεσε:

«Το ζήτημα αφορά και στην επιβίωση αρκετών από τους συλλόγους μας, καθώς επίσης και στην αποφυγή μιας άνευ προηγουμένου οικονομικής καταστροφής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι θα ήταν συνετό να επεκταθεί η περίοδος 2019-2020 -το αργότερο- μέχρι τον Σεπτέμβριο, αν αυτό δεν είναι δυνατό διαφορετικά. Και κατά συνέπεια, η νέα αγωνιστική περίοδο, θα μπορούσε να τοποθετηθεί χρονικά στην αρχή του χειμώνα, έτσι ώστε οι παίκτες, να επωφεληθούν από τις διακοπές και από μια αρκετά μακρά προετοιμασία. Αυτό είναι ένα απολύτως εφικτό σενάριο».

Διαβάστε επίσης