Ήθελε Τούμπα, αλλά ήλθε τούμπα

Η διοίκηση Γραμμένου θα μείνει στην ιστορία για τις πρωτοφανείς παλινωδίες της στο θέμα της έδρας της Εθνικής ομάδας. Έκρινε ως… βασική προτεραιότητα να πάρει την Εθνική ομάδα από το «Καραϊσκάκης», για να χτυπηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όταν πήρε τη σχετική απόφαση ο τότε Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός Σκίμπε και οι διεθνείς προφανώς θα περίμεναν πως υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση, ώστε οι εντός έδρας αγώνες να δίνονται σε ένα άλλο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος ήθελε να πάει την Εθνική ομάδα στην Τούμπα, όμως οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ αντέδρασαν, λόγω των όσων είχαν συμβεί τότε με την ΑΕΚ, μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη. Αφού «έφαγε» άκυρο για Τούμπα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ μετά την επιθυμία των παικτών είδε προς Ηράκλειο και άρχισε ο σχεδιασμός μεταφοράς της έδρας στο Παγκρήτιο. Εκεί η ΕΠΟ με την ΕΠΣ Ηρακλείου και την Περιφέρεια τα μπέρδεψαν στο κόστος των έργων αποκατάστασης που χρειαζόταν το γήπεδο και με δεδομένο πως δεν έπρεπε να ικανοποιηθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης που ήθελε την Εθνική στην εκλογική του Περιφέρεια, η ομάδα έμεινε στο άδειο και «παγωμένο» ΟΑΚΑ, που αρχικά μετακόμισε ως προσωρινή λύση.

Στις πλάτες της Εθνικής ομάδας παίχτηκαν πολύ άσχημα παιχνίδια που συνέβαλαν στον κατήφορο χωρίς φρένα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην κατάταξη της FIFA.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα