Ιβάν Σαββίδη, είσαι υπόλογος στο λαό του ΠΑΟΚ για το παραμύθι. Μίλα, πες αλήθεια και μόνο έτσι θα σε συγχωρέσει

Επειδή εμείς εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr δεν μασάμε τα λόγια μας, ένα κι ένα κάνουν δυο: Ιβάν Σαββίδη, σταμάτα να παραμυθιάζεις το λαό του ΠΑΟΚ με τους Σαββιδοτέχνες και τις αστείες τοποθετήσεις του Τάσου Κάκου περί των γκολ του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, βγες και μίλα στα ίσια και παλικαρίσια για το κατάντημα του ΠΑΟΚ, Γενάρη μήνα να βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Έχεις εξαφανιστεί έναν ολόκληρο χρόνο από την Θεσσαλονίκη, Ιβάν Σαββίδη. Διοίκηση από το Skype δεν γίνεται.

Ο ΠΑΟΚ αφέθηκε στο σανό που τους σερβίρουν καθημερινά το Σαββιδοτεχνείο που εσύ έστησες γι αυτό το σκοπό. Στην προπαγάνδα, πράγματι, το Σαββιδοτεχνείο παίρνει άριστα. Στην πράξη, ο ΠΑΟΚ είναι δέκα βαθμούς πίσω και πάπαλα το πρωτάθλημα.

Ιβάν Σαββίδη, ο λαός του ΠΑΟΚ περιβάλει με ιερότητα αυτή την ομάδα κι ο δικέφαλος αετός στην φανέλα του είναι μέρος της καρδιάς του, της κουλτούρας του, της ίδιας του της ζωής, της ύπαρξής του.

Ο ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη μπορεί να είναι ιδιοκτησία σου οικονομική, αλλά είναι πνευματική ιδιοκτησία εκατομμυρίων εντός της χώρας. Δεν μπορεί να τον εμπαίζει κανένας τον λαό του ΠΑΟΚ.

Αν βγεις και πεις την αλήθεια, θα το εκτιμήσουν όλοι. Την αλήθεια όμως. Όχι αυτή που του σερβίρουν ως σανό οι Σαββιδοτέχνες.

Να πεις γιατί η χρονιά πήγε στράφι. Γιατί έδιωξες τους καλύτερους παίκτες, γιατί έδιωξες τον Λουτσέσκου και γιατί πούλησες έναν κανονικό προπονητή, τον Φερέιρα για να πάρεις έναν άπειρο, που έχει δουλέψει μόνο με πιτσιρικάδες.

Να πληροφορήσεις το λαό του ΠΑΟΚ γιατί τον δηλητηριάζεις κάθε μέρα πουλώντας αντι- Ολυμπιακό μένος, αντί να κάνεις τις σωστές κινήσεις να φτάσεις τον Ολυμπιακό και ν τον ξεπεράσεις.

Να παραδεχτείς που έσφαλες. Ο λαός του ΠΑΟΚ σε συγχωρέσει.

Να πεις γιατί χάθηκες στην Ρωσία και δεν δίνει σημεία ζωής. Αν εκεί νοιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια για την πανδημία, θα σε καταλάβουν όλοι.

Την αλήθεια να πεις. Έκανες πολλά για τον ΠΑΟΚ, τον ξανάκανες περήφανο μετά από χρόνια και τώρα τον κρατάς στον πάγο, βγάζοντας σεργιάνι τα τσιράκια και τα παπαγαλάκια να τα βρίσκουν όλα καλά και να βρίζουν τον Ολυμπιακό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα