Κάποιος να ξυπνήσει τον Τραμπ: Ακόμα λέει ότι κέρδισε τις εκλογές!

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να κοιμάται τον "ύπνο του δικαίου" μετά την ήττα του στις αμερικανικές εκλογές, καθώς ανακηρύσσει τον εαυτό του (ξανά) νικητή

Ημέρες ολόκληρες πέρασαν από τις εκλογές στις ΗΠΑ όπου ανακήρυξαν νικητή τον Τζο Μπάιντεν ως τον επόμενο πλανητάρχη, όμως ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να κοιμάται τον “ύπνο του δικαίου” και δεν λέει να ξυπνήσει καθώς συνεχίζει να λέει ότι κέρδισε τις εκλογές!

Συγκεκριμένα ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να παραληρεί στο Twitter, αυτοανακηρύσσοντας εαυτόν νικητή των εκλογών, την ώρα που καμιά προσφυγή της ομάδας του στη δικαιοσύνη “πέφτει” στο κενό καθώς δεν έχει δώσει κάποιο στοιχείο περί νοθείας, όπως ο ίδιος υποστηρίζει από την αρχή.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μάλιστα αμφισβητεί σήμερα και την διαδικασία επανακαταμέτρησης στην Τζόρτζια, καθώς, όπως λέει πρόκειται για μια ακόμη «νοθευμένη» διαδικασία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ενέτεινε τις επιθέσεις του προς την εκλογική διαδικασία, μετά τη χθεσινή του ανάρτηση που ερμηνεύτηκε ως παραδοχή ήττας και την οποία ανασκεύασε λίγα λεπτά αργότερα.

Τραμπ: Δηλώνει ξανά πως κέρδισε τις εκλογές

«Κέρδισα τις εκλογές!» έγραψε για μια ακόμη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ στον λογαριασμό του στο Twitter, παρά το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει αποδείξεις που να στοιχειοθετούν όσα λέει τόσες μέρες τώρα, περί νοθείας και απάτης.

Λίγο αργότερα και παρά το γεγονός πως η πολιτεία της Τζόρτζια ξεκίνησε επανακαταμέτρηση, ο Ντόναλντ Τραμπ αμφισβήτησε και αυτή τη διαδικασία. «Η ψεύτικη επανακαταμέτρηση στην Τζόρτζια δεν σημαίνει απολύτως τίποτα γιατί δεν επιτρέπει τον έλεγχο και την διασταύρωση των υπογραφών. Σπάστε το αντισυνταγματικό διάταγμα συναίνεσης» έγραψε.

Οι πανηγυρίσιμοι Ντόναλντ Τραμπ για το εμβόλιο της Moderna

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, ο Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε να επωφεληθεί της ανακοίνωσης του εμβολίου της Moderna, ενάντια στον κορωνοϊό. Όπως έγραψε «ένα ακόμη εμβόλιο ανακοινώθηκε! […] Για τους μεγάλους ιστορικούς, παρακαλώ να θυμάστε πως αυτές οι μεγάλες ανακαλύψεις που θα τελειώσουν την “κινέζικη πανώλη”, όλες έλαβαν χώρα υπό την προεδρεία μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα