Καρύδης κατά ΣΥΡΙΖΑ λόγω Νικολόπουλου

Την τακτική «απ’ όλα να έχει ο μπαχτσές» που ακολουθεί  το κόμμα της Κουμουνδούρου κατηγορεί ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο facebook, ο κ. Καρύδης τονίζει πως την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να υψωθεί τείχος απέναντι στην Χρυσή Αυγή, η ηγεσία του κόμματος επιλέγει ως υποψήφιο ευρωβουλευτή τον αυτόκλητο υπερασπιστή «Συνταγματολόγο» της Χ.Α, Η. Νικολόπουλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο κ. Καρύδης στο facebook:

«Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τρώνε ξύλο στη Λαϊκή του Κολωνού από τους Χρυσαυγίτες και πολύ σωστά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να υψωθεί τείχος απέναντι στην εγκληματική, νεοναζιστική οργάνωση. Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν ως υποψήφιο ευρωβουλευτή τον αυτόκλητο υπερασπιστή “Συνταγματολόγο” της Χ.Α, Η. Νικολόπουλο. Ο εν λόγω κύριος δεν θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική και νεοναζιστική οργάνωση, αλλά ότι οι χρυσαυγίτες που διώκονται για δολοφονικές πράξεις, έχουν φτιάξει τάγματα εφόδου και οπλοφορούν, απλώς διώκονται πολιτικά.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τρώνε ξύλο και ο Μπαλτάκος του ΣΥΡΙΖΑ, αποθεώνεται από τους χρυσαυγίτες.

Τελικά η αντίληψη που επικρατεί στη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, “απ’ όλα να έχει ο μπαχτσές”, μόνο και μόνο για να αναρριχηθούν με κάθε τρόπο στην εξουσία, οδηγεί σε ιδεολογική και πολιτική παράνοια και σε πλήρη εξευτελισμό».

 

Διαβάστε επίσης