Κατρούγκαλος: Σεβαστό και το “Όχι” στο σκοπιανό δημοψήφισμα- Τι είπε για τον Καμμένο

Στο δημοψήφισμα των Σκοπίων, για τη  Συμφωνία των Πρεσπών,  που γίνεται σήμερα Κυριακή αναφέρθηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος με συνέντευξή του στο newsit.gr

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών εμφανίζεται αισιόδοξος ότι η κάλπη στο δημοψήφισμα θα βγάλει «ναι», αναφέροντας ωστόσο ότι εάν βγει «όχι», επίσης πρέπει να γίνει σεβαστό, καθώς «ο λαός πρέπει να ακουστεί».

Ο Αν. Υπ. Εξωτερικών δηλώνει ακόμη ότι ο Πάνος Καμμένος θα τηρήσει την συμφωνία που έχει κάνει με τον Πρωθυπουργό να ξαναμιλήσουν για την πορεία της κυβέρνησης τον ερχόμενο Μάρτιο και ότι ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν θα θέσει σε αμφιβολία την συνοχή και την σταθερότητα του κυβερνητικού συνασπισμού.

Ο κ. Κατρούγκαλος υπεραμύνεται της Συμφωνίας και δηλώνει απερίφραστα ότι είναι μια καλή λύση που πατά στην εθνική γραμμή του 1992, υπενθυμίζοντας ότι με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» διαπραγματεύτηκε και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Απαντώντας μάλιστα στο ερώτημα γιατί η κυβέρνηση επιμένει να ψηφιστεί η Συμφωνία τώρα, από αυτή την Βουλή, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στο newsit.gr ότι δεν είναι στην λογική της κυβέρνησης «να πετάει το ντενεκεδάκι να το βρει ο επόμενος» τονίζοντας ότι αυτή η κυβέρνηση είναι μια δύναμη που επιλύει προβλήματα χωρίς να φοβάται το πολιτικό κόστος.

Διαβάστε επίσης