Καβγάδισαν μέχρι… τελικής πτώσεως Κωστόπουλος-Άννα Μαρία Βέλλη (βίντεο)

Στο πλαίσιο της καινούριας εκπομπής που παρουσιάζει ο πρώην εκδότης

Λίγες εβδομάδες είναι στον αέρα η νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο, κι όμως φαίνεται ότι οι βασικοί συντελεστές δεν έχουν βρει ακόμη μεταξύ τους τις απαραίτητες ισορροπίες.

Ο πρώην εκδότης έχει στο πλάι του την Άννα Μαρία Βέλλη και την Μαντώ Γαστεράτου, με την μία από τις οποίες -την Άννα Μαρία- εκνευρίστηκε πρόσφατα αρκετά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Happy Day». Αιτία για την έντονη διαφωνία μεταξύ τους ήταν η θέση που θα είχε η Άννα Μαρία Βέλλη σύμφωνα με όσα είχε συμφωνήσει με το κανάλι.

Μάλιστα όπως σχολίασε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, η νεαρή παρουσιάστρια απείλησε ότι θα φύγει αν τυχόν μετακινηθεί η καρέκλα της.

«Την Πέμπτη παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία αποκάλεσε στην πρεμιέρα “ζώον” στον αέρα, ο κ. Κωστόπουλος. Είναι τέσσερα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει εκεί και δεν ξέρουν από πού να το μαζέψουν. Βγήκε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και άδειασε το κανάλι ότι δεν υπήρξαν πρόβες. Έκαναν μόνοι τους πρόβα οι άνθρωποι γιατί έλειπε στη Θεσσαλονίκη για εξτραδάκι.

»Στο break υπήρχε ένα θέμα, διότι ο ένας καβαλούσε τον άλλον την ώρα που μιλούσε. Νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλη απειλούσε τον σκηνοθέτη της ότι αν τυχόν η καρέκλα της μετακινηθεί θα φύγει, γιατί της είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του Πέτρου και θα βρίσκεται δίπλα. Ξαφνικά, η καρέκλα της πήγε δίπλα στης Μαντώς Γαστεράτου»,  είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Και η συνέχεια επί της οθόνης..!

Διαβάστε επίσης