Κεραμέως για Πολυτεχνείο: Τιμούμε την ιστορία μας, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες

Η υπουργός Παιδείας σχολίασε την απαγόρευση συγκεντρώσεων ενόψει της επετείου της 17ης Νοεμβρίου

Για την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου μίλησε από το βήμα της Βουλής η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, τονίζοντας ότι «δεν γιορτάσαμε ούτε την 25η Μαρτίου ούτε την 28η Οκτωβρίου. Έχουμε τόσους διασωληνωμένους, μπορούμε να τιμούμε την Ιστορία μας, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες» και συνέχισε λέγοντας ότι «στα σχολεία μας έχει προβλεφθεί να εορταστεί διαδικτυακά».

Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Γ. Δελή, η κ. Κεραμέως τόνισε πως το υπουργείο κατάφερε να προμηθευθεί 90.000 φορητές συσκευές για την τηλεκπαίδευση στα σχολεία. «Όταν αναλάβαμε υπήρχαν 4.500 τέτοιες συσκευές και εξασφαλίσαμε να φτάσουν 90.000. 2.000% αύξηση δηλαδή», είπε χαρακτηριστικά.

Δελής (ΚΚΕ): «Πάρτε πίσω την κατάπτυστη απαγόρευση»

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΚΚΕ επανέλαβε τη θέση του κόμματός του πως το Πολυτεχνείο θα τιμηθεί όπως πρέπει, με όσους πρέπει, και με τον τρόπο που του αξίζει. «Να πάρετε πίσω την κατάπτυστη απόφαση για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει ανεκτό», είπε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα