Κεραυνοβόλος έρωτας με την πρώτη ματιά

Μαντώ Γαστεράτου. Το εντυπωσιακό κορίτσι του «Splash» διανύει ίσως την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Και δεν φταίει μόνο ότι η εκπομπή που παρουσιάζει στον τ/σ Epsilon πάει καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Φταίει το ότι σε περίπου ένα μήνα από σήμερα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Ναι πατριώτες, καλά καταλάβατε, το χάνουμε κι αυτό το κορμί. Πανέμορφη, σέξι, αλλά και με χιούμορ ταυτόχρονα, η Μαντώ Γαστεράτου ήταν όντως μία πολύφερνη νύφη. Την κέρδισε, ωστόσο, ο Νίκος. Ο λόγος για τον αγαπημένο της, που ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της και ο οποίος διατηρεί γνωστό café club στο Αιγάλεω. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και περιμένουν με μεγάλη χαρά την ημέρα που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ένας γάμος που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην Ανάβυσσο.

«Ο Νίκος είναι ο πρώτος και μοναδικός σύντροφός μου που γνώρισα στους γονείς μου. Από την αρχή της σχέσης κατάλαβα ότι ο Νίκος είναι ο άντρας της ζωής μου. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω απεριόριστα. Εκτός από ωραίο, τον θεωρώ ευφυή και πολύ ικανό. Επειδή έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους γονείς μου, έλεγα πάντα ότι ο άντρας που θα επιλέξω να συμβιώσω θα είναι αυτός με τον οποίο θα θέλω να μοιραστώ την ζωή μου. Κι αυτό συνέβη με μένα και τον Νίκο, που είναι και ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μείναμε μαζί, όταν άφησα το πατρικό μου. Αυτή η σχέση κύλησε τόσο ομαλά από την αρχή, που σχεδόν αμέσως ήρθε και η συμβίωση, πολύ φυσιολογικά, χωρίς να το επιδιώξουμε ή να το προσπαθήσουμε», δήλωσε η Μαντώ Γαστεράτου στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα»

«Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής μας φίλης σε ένα event που παρουσίαζα και… αυτό ήταν. Ήταν κεραυνοβόλο! Δεν είμαι τόσο ρομαντικό κορίτσι για να πιστεύω στους έρωτες με την πρώτη ματιά, αλλά η πραγματικότητα ήρθε να με διαψεύσει», εξομολογείται ακόμα. Μέχρι να ντυθεί νυφούλα, όμως, απολαύστε την ελεύθερα στο φωτογραφικό αφιέρωμα της «Α»…

 

Διαβάστε επίσης