Μαντώ Γαστεράτου – Τζένυ Μελιτά: Δεν μιλιούνται πλέον οι πρώην κολλητές

Ράγισε το γυαλί ανάμεσα σε δύο πρώην κολλητές. Ο λόγος για τη Μαντώ Γαστεράτου και την Τζένυ Μελιτά, με την τελευταία να μην είναι καν καλεσμένη στο γάμο της πάλαι ποτέ καλύτερη φίλης της.

Τα δύο κορίτσια μόλις δυο μήνες πριν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που ήταν καλεσμένες είχαν δηλώσει και οι δύο ότι περίμεναν με ανυπομονησία το γάμο της παρουσιάστριας του Epsilon. Ωστόσο, όταν έφτασε η ώρα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς η Μαντώ Γαστεράτου, η Τζένυ Μελιτά δεν ήταν εκεί. Αυτό, καθώς δεν την κάλεσε όπως αποκάλυψη η ίδια μιλώντας στον τ/σ Alpha.

Η ίδια στις επίμονες ερωτήσεις όλων στο Instagram εξήγησε γιατί δεν την πήγε στο γάμο: «Απλά δεν ήμουν καλεσμένη, αγάπη», έγραψε σε μια ακόλουθο της. Λίγο αργότερα, κάνοντας πρεμιέρα στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη, η Τζένυ Μελιτά κατέρρευσε; «Εγώ θα σου πω ότι θα πήγαινα με όλη μου την καρδιά αν ήμουν καλεσμένη, με όλη μου την καρδιά και με όλη μου την αγάπη. Δεν ήμουν, να ζήσουν, δεν θα πούμε σε κανέναν ποιον θα καλέσει στον γάμο του Να είναι πολύ ευτυχισμένοι και πολύ αγαπημένοι! Θα τα πούμε κάποια στιγμή πιο αναλυτικά γι’ αυτή την όμορφη σχέση… Με ρώτησε τόσος πολύ κόσμος και δεν ήξερα τι να κάνω. Λέω απλά θα απαντήσω την αλήθεια μου».

Κρίμα γιατί πρόκειται για δύο πανέμορφα και γλυκύτατα κορίτσια που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ράγιζε το γυαλί της φιλικής τους σχέσης!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα