Κέρδισε και στο γυαλί τον άχαστο Αλέξη ο Κυριάκος

Πάνω από 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο Μητσοτάκης μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού

Δεν ξέρω τι λέει η δημοσιογραφική πιάτσα για το πώς ο Μητσοτάκης την «έσπασε» στον Τσίπρα κανονίζοντας να παίξει η συνέντευξή του στο STAR την ίδια ώρα που Αλέξης παρουσίαζε στο Ζάππειο το… update της οικονομικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο «άχαστος Αλέξης» άρχισε να χάνει και στο γυαλί. Πάνω από 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές –για την ακρίβεια 1.268.890 άνθρωποι– στήθηκαν μπροστά από τους δέκτες τους την περασμένη Δευτέρα για να παρακολουθήσουν την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο Μητσοτάκης μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού και την ολική καραντίνα που επιβλήθηκε.

Για το δελτίο ειδήσεων του καναλιού συμφερόντων Βαρδινογιάννη, το παραπάνω νούμερο μεταφράζεται σε 23,7% ποσοστό τηλεθέασης επί του συνόλου του τηλεοπτικού κοινού, με το STAR να κόβει εκείνη την ημέρα πρώτο το νήμα της τηλεθέασης και στο δυναμικό κοινό (ηλικίες 18-54 ετών), με ποσοστό 23,4%.

Μην πούμε τώρα για την εικόνα της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Ζάππειο και το γκελ που έκανε στους πολίτες, γιατί θα κλάψουν πολλοί στην Κουμουνδούρου…

Διαβάστε επίσης