“Το κιβώτιο είναι άδειο”, το σχόλιο του Θ. Μαργαρίτη για τον Κουβέλη

Πολύ σκληρά είναι τα σχόλια των στελεχών της ΔΗΜ.ΑΡ. για τον πρώην αρχηγό τους Φώτη Κουβέλη, ο οποίος αποδέχθηκε την υπουργοποίηση του ως αναπληρωτής του Πάνου Καμμένου. Και στην κυριολεξία ο ένας μετά τον άλλο οι πρώην συνεργάτες του κ. Κουβέλη στάζουν χολή για την απόφασή του να μπει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης, επί πολλά χρόνια ακόλουθος του Κουβέλη στην τάση εντός του Συνασπισμού, του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην ΔΗΜ.ΑΡ. ανέβασε στο facebook, ένα πολύ δεικτικό και ειρωνικό σχόλιο για την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη και μάλιστα υπό τον Πάνο Καμμένο: “Σήμερα μίλησα σε ορισμένα ΜΜΕ για την υπόθεση του Φ. Κουβέλη. Γράφω αυτά που είπα προφορικά και όποιος κατάλαβε…κατάλαβε….
Ο Άρης Αλεξάνδρου στο εμβληματικό βιβλίο του- για μια αντιδογματική αριστερά- στο “Κιβώτιο” περιγράφει μια δραματική ιστορία. Μια ομάδα ανταρτών παίρνει εντολή και περνά μέσα από το εχθρικό έδαφος ένα κιβώτιο αγνώστου περιεχόμενου με παραλήπτη την διοίκηση μιας ανταρτοκρατούμενης πόλης. Στην διάρκεια της αποστολής η ομάδα χάνει τα μελή της. Άλλοι σκοτώνονται και άλλοι τραυματίζονται. Μόνο ένας αντάρτης τα καταφέρνει και μετά από αυτές τις περιπέτειες παραδίδει το κιβώτιο στον προορισμό του. Μόνο που όταν ανοίγουν το κιβώτιο διαπιστώνουν ότι ήταν ΑΔΕΙΟ!”

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Νίκος Τσούκαλης, πρώην βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, σχολίασε για τον Φώτη Κουβέλη ότι: «Η τέλεια ανυποληψία του είναι και προσωπική μου ταπείνωση. Ζητώ συγγνώμη από όσους παραπλανήσαμε» …Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα