Κούγιας: «Αποδοκίμαζαν 200 χρήστες ουσιών»

Θέση για τη μερίδα οπαδών που τον αποδοκίμαζε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, πήρε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έκανε λόγο για μικρό αριθμό οπαδών οι οποίοι βρίσκονται υπό την επήρεια ουσιών και αλκοόλ όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τη νίκη του (2-1), αλλά και στον διαιτητή Σιδηρόπουλο και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούγιας: «Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και στους διαιτητές. Ρεσιτάλ διαιτησίας από Σιδηρόπουλο, βοηθών και τέταρτου. Μπράβο και στον Ατρόμητο που κέρδισε μέσα στη Λάρισα. Έχω αρνηθεί να γίνω υποχείριο οποιασδήποτε ομάδος. Έχω αρνηθεί να πουλήσω την ομάδα. Αν ερχόταν κάποιος πιο αξιόπιστος από μένα θα την πουλούσα χθες. Τελευταία υπάρχει μια οργανωμένη κίνηση. Ήρθαν σήμερα τέσσερα πούλμαν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ήρθαν δύο πούλμαν από Αιγάλεω με κάποιους Αλβανούς που τους ξέρω εγώ. Έναν Κώστα που είναι επικεφαλής.

Οι δικοί μας είχαν πάει στην Καλαμάτα, σήμερα ήρθαν εδώ να τους βοηθήσουν. Ήρθαν και δύο πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη που φαίνεται ότι δεν τους αρέσει η άποψη της ΑΕΛ περί ανεξαρτησίας. Όταν βλέπω σε 7000 κόσμο, 200 παιδιά που δεν είναι καλά στην υγεία τους από την χρήση ναρκωτικών και από το πολύ ποτό που δεν ενισχύουν την ομάδα και το μόνο που κάνουν είναι να αποδοκιμάζουν παίκτες, έβριζαν τον Καρανίκα. Δεν πανηγύρισαν το πέναλτί μας αλλά πανηγύρισαν τα γκολ των αντιπάλων. Νομίζουν ότι θα με εκβιάσουν βρίζοντας έμενα και την οικογένειά μου και θα δώσω εγώ την ΠΑΕ εκεί που τους υποδεικνύουν να πάει. Εμείς δεν είμαστε στην αγέλη κάποιων και τους ενοχλούμε».

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, αναφέρθηκε και στην NOVA και στη στήριξή της στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Επειδή η NOVA είναι το αποκούμπι μας νομίζω ότι πρέπει να κάνει μία έρευνα γιατί θα πρέπει να παίρνουν θέση και εκείνοι οι θεσμικοί φορείς εκ των οποίων η NOVA είναι κορυφαίος θεσμικός φορέας για το ποδόσφαιρο. Χωρίς τα χρήματα του συνδρομητικού καναλιού δε θα μπορούσαμε να στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα.

Βεβαίως πρέπει κάθε χρόνο να βάζουμε και από την τσέπη μας. Αλλά με αυτά δεδομένα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν δύσκολο να στηρίξεις μια ομάδα Superleague. Άρα θα πρέπει κι εμείς να στηρίξουμε τη NOVA αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει και μια έρευνα από τη NOVA, για το τί συμβαίνει στα γήπεδα, καθώς κανείς δε μπορεί να την απειλήσει. Και θα ήθελα να κάνουμε μια έρευνα μαζί, να προχωρήσουμε ένα Σαββατοκύριακο στην πόλη ώστε να δείτε την εκτίμηση με την οποία περιβάλλουν την προσπάθεία μου οι υγιείς άνθρωποι», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Aλ. Κούγιας.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης