Μάλλον στην έξοδο Τσούμπερ και Άμραμπατ…

Sports Παρασκήνια

Τα λάθη ερασιτεχνικής ομάδας που έκανε η ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη, προσφέροντας με τα δώρα της τη νίκη στους Θεσσαλονικείς, αποτελούν την καμπάνα που χτύπησε, προκειμένου να ληφθούν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη οι κατάλληλες αποφάσεις.

Μπορεί από τη μία ο Τσιντώτας και από την άλλη ο Κριχόβιακ να χρεώνονται τα γκολ του Άρη, όμως τα συνολικά συμπεράσματα είναι αυτά που σταθμίζονται περισσότερο για να υπάρξουν οι κατάλληλες αποφάσεις. Η ΑΕΚ με τέτοιο μπάτζετ είναι αδιανόητο να εμφανίζει μέτρια έως τραγική εικόνα και να σπάει τα αρνητικά ρεκόρ. Ο Άμραμπατ είναι άναρχος και δεν προσφέρει καθόλου δημιουργικά, λειτουργώντας ατομικά και αγνοώντας το σύνολο. Παίκτης της ποιότητας και του συμβολαίου του Τσούμπερ, δεν μπορεί να μην βάζει τη σφραγίδα του σ’ ένα μεγάλο ματς. Αν δεν σου πάρουν οι προσωπικότητες ένα ντέρμπι, από ποιους να περιμένεις πως θα φθάσεις στην επιτυχία;

Ο κόσμος της ΑΕΚ απαιτεί σαρωτικές αλλαγές κι έχει δίκιο. Ο προπονητής είναι η βασική επιλογή και πρέπει άμεσα να προσληφθεί, προκειμένου αυτός να διαλέξει τους παίκτες που χρειάζεται η Ένωση για να πρωταγωνιστήσει στην Αγιά Σοφιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα