«Μαρς» Λυσάνδρου σε «MEDIALUSO»/«InDigital Α.Ε.»

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...


Σοβαρότατες ευθύνες για την προβληματική λειτουργία του VAR στην Ελλάδα έχει και η ανάδοχος εταιρεία (κοινοπραξία) «MEDIALUSO»/«InDigital Α.Ε.». Όπως επιβεβαιώθηκε στη σχετική σύσκεψη που έγινε στη ΓΓΑ.

Αρκετοί από τους συμμετέχοντες ήταν αυτοί που έθεσαν ζητήματα και ερωτήματα. Αλλά οι παριστάμενοι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας, κ.κ. Ρούπτσος και Corthay, δεν έδωσαν πειστικές απαντήσεις. Μιλούσαν γενικόλογα, με ευχολόγια, και ζητούσαν πίστωση χρόνου για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Με συνέπεια ο –συνήθως πράος– πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, «να βγει από τα ρούχα του». Επεσήμανε ότι πολλά από τα προβλήματα είναι απόρροια της βιασύνης να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει το σύστημα.

Αναγνώρισε πως είναι αιτιολογημένο να υπάρχουν ορισμένα θέματα λειτουργίας σε ένα νέο σύστημα, αλλά τόνισε πως αυτό δεν πρέπει να αποτελεί άλλοθι για να «μπουν κάτω από το χαλί» οι ευθύνες για τα προβλήματα.

Μάλιστα, ένα από τα σημαντικότερα θέματα που τον «άναψαν» ήταν η έλλειψη ενημέρωσης. «Είναι σαν να μου λέτε ότι αγοράζω ένα αμάξι, το οδηγώ και η εταιρεία δεν μου γνωστοποιεί τα προβλήματα που έχει διαπιστώσει πως υπάρχουν», τόνισε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της διαχειρίστριας εταιρείας.

Διαβάστε επίσης