Με Κλάτενμπεργκ αρχιδιαιτητή ο ΠΑΟΚ θα είδε καθαρίσει τον Παναθηναϊκό. Όπως με Βίντσιτς και Τρεϊμάνις

Μη λέμε πάλι τα ίδια. Με κανονικό διαιτητή, ο ΠΑΟΚ τον ήπιε κανονικά από τον Παναθηναϊκό. Έτσι είναι. Ούτε ο Φωτιάς, ούτε ο καραφωτιάς σφύριζαν στην Τούμπα.

Που είναι, ρε οι ωραίες εποχές που ο Βίντσιτς κρατούσε 100 λεπτά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να ισοφαρίσει με πέναλτι ο Βιεϊρίνια.

Που είναι τα άλλα ωραία, όταν ο Τρεϊμάνις δεν έδινε καθαρό πέναλτι στον Αϊτόρ, που τον είχε πατήσει στην φτέρνα ο Τσιγγάρας. Πάνε αυτά, στον βρόντο. Το δίνει το πέναλτι ο Βαϊνμπέργκερ στον Κοτάρσκι και πήρε πίσω το πέναλτι  για το θεατράκι του Κωνσταντέλια.

Μιλάμε ότι αυτό το πράγμα που έκανε ο Κωνσταντέλιας είναι η αποθέωση για το πως μεγαλώνουν τα παιδάκια στον ΠΑΟΚ. Πέσε και θα πάρεις πέναλτι. Όλο και κάποιος Κουτσιαύτης θα βρεθεί, και κανένας Φωτιάς να το σφυρίξει.

Κρίμα να βλέπεις ένα ταλαντούχο παλικαράκι να κάνει σαν τρελό επειδή ξεγέλεσε τον διαιτητή. Δεν τον ακούμπησε καν αυτός ο Ισλανδός – τι είναι – του Παναθηναϊκού και έπεσε σαν χτυπημένο από ηλεκτρικό ρεύμα στο χορτάρι. Να μην ξεφύγω όμως.

Εγώ ένα ξέρω. Ότι με τον Κλάτενμπεργκ ο ΠΑΟΚ θα είχε φύγει νικητής από τον Τούμπα. Κάνω λάθος; Αδικήθηκε πουθενά με τον Κλάτυ ο ΠΑΟΚ με τα 16 πέναλτι;  Πουθενά.

Έτσι είναι. Μπας κι ήταν λάθος που ο Μάκης Γκαγκάτσης στήριξε τον Μπένετ; Εκ του αποτελέσματος, μάστορα, κρίνουμε. Τα φυντάνια του Κλάτυ δεν θα έδιναν ποτέ πέναλτι στον Κοτάρσκι. Αφού, σου λέει, ο Σπόραρ την πήρε την κεφαλιά, ό,τι έγινε μετά είναι ως μη γενόμενο.

Θα έβγαινε και ο Τάσος Κκάκος μετά και θα τον δικαίωνε κι όλα καλά κι όλα ωραία. Όπως γινότανε πάντα και στα 16 πέναλτι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα