Πως με μία κίνηση ο Γιοβάνοβιτς ξεγύμνωσε τον Λουτσέσκου. Μέχρι να το καταλάβει ο Ρουμάνος, το πουλάκι… τσίου

Ο προπονητής ρε φίλε. Με μία κίνηση μπορεί να σε φτιάξει και με μία άλλη μπορεί να σε καταστρέψει. Κι ύστερα σου λέει, ότι ο προπονητής δεν παίζει μπάλα, οι παίκτες παίζουνε. Παπάρια.

Οι παίκτες είναι για να εκτελούν. Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σου λέω. Του πήρε τα σώβρακα του προφεσόρ στρατηγού Λουτσέσκου. Τον ξεγύμνωσε τελείως και τον άφησε να κάνει στριπτίζ στην Τούμπα και να φάει την γιούχα της χρονιάς. ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2 με ανατροπή.

Τι έκανε ο Σέρβος; Πήρε τον Αϊτόρ από αριστερά που τον είχε στο πρώτο ημίχρονο και τον έβαλε από την άλλη μεριά, επάνω στον Βιεϊρίνια.

Και γίνονται δυο μπροστινές μπαλιές και στη μία, πάρτο το τεμάχιο. Απλά πράγματα. Μέχρι να σηκώσει το ένα ποδάρι ο γερο- Αντρέ, βρώμησε το άλλο. Κι έχει δίκαιο, δηλαδή. Είναι στα τελειώματα κι ο Ιβάν Σαββίδης αντί να του δώσει ένα τιμητικό πόστο, επιτρέπει στον Λουτσέσκου να τον βάζει μέσα.

Πώς να τον φτάσει ο Βιεϊρίνια τον Αϊτόρ; Κι άντε, ο Αντρέ, τα τίναξε τα πέταλα. Αυτός ο Νάσμπεργκ, που τον περίμενε ο ΠΑΟΚ έξι μήνες για να σωθεί, τι φάση; Μιλάμε ότι ο Νορβηγός ήρθε να σώσει την άμυνα του ΠΑΟΚ από την ποδοσφαιρομάνα Βαλερένγκα. Πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Μέχρι να πάρει χαμπάρι ο στρατηγός Λουτσέσκου και προσεσόρ μαζί, τι του είχε κάνει ο Γιοβάνοβιτς, το πουλάκι τσίου, πήγε σ’ άλλη φωλιά. Μαγκιά του Σέρβου.

Τώρα θα πεις δεν έχει άλλα αριστερά μπακ ο ΠΑΟΚ; Πως, βέβαια. Τον Ράφα Σοάρες του Μπότο. Μέγα παιχτρόνι που κανένας δεν κατάλαβε γιατί ήρθε. Κι ο νεαρός ο Τσαούσης γιατί δεν έπαιξε; Προτίμησε ο Λούτσε την εμπειρία του Βιεϊρίνια; Μάλιστα. Τότε γιατί βάζει βασικό τον Κουλιεράκη που είναι 18 ετών, ενώ ο Τσαούσης είναι 22;

Ύστερα, που είναι ο Νάρεϊ; Έπαιξε και δεν τον είδαμε; Κι αυτουνού του πήρε τα σώβρακα ο Χουάνκαρ. Γιατί δεν τον έβαζε από την άλλη μεριά ο στρατηγός όπως έκανε ο Γιοβάνοβιτς με τον Αϊτόρ;

Κατά τα άλλα, ο Λουτσέσκου είχε «συνομιλία» με τον κόσμο μετά το ματς. Οι συνομιλίες στον ΠΑΟΚ γίνονται με μπινελίκια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα