Μέχρι και φωτογραφία με αστροναύτες επιστράτευσε ο Ρουσόπουλος (Video)

Αυτοβιογραφικό είναι το δεύτερο σποτ που δημοσιοποίησε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος στην προσπάθεια του να εκλεγεί στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας όπου είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ.

Στο σποτ εμφανίζεται και σε φωτογραφία με αστροναύτες, ενώ πετάει μαζί τους στην στρατόσφαιρα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας. Πολλοί θα θυμούνται τις αποστολές του ως δημοσιογράφος ή τις επαφές με ξένους ηγέτες ή και αν δεν τις θυμούνται φροντίζει ο ίδιος να τις επαναφέρει στην μνήμη μας. Εκτός λοιπόν από τη στρατόσφαιρα όπου πέταξε, μας ταξιδεύει στις συναντήσεις του με προσωπικότητες από τον διεθνή πολιτικό στίβο, όπως τον Κόφι Ανάν, τον Γιάσερ Αραφάτ, τον Τόνι Μπλέρ, το οβάλ γραφείο και το Κρεμλίνο, με Μπίλ Κλίντον, Τζόρτζ Μπούς και τόσους άλλους ηγέτες.

Δεν λείπουν οι στιγμές από συναντήσεις του με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και προσωπικότητες του πνεύματος όπως τον Αντώνη Σαμαράκη με τον οποίον διατηρούσε μακροχρόνια προσωπική φιλία. Αλλά και δίπλα στην οικογένειά του, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου όπου διδάσκει, στο βήμα της Βουλής, στο βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και αλλού.

Βασικό μήνυμα στο spot – όπως ο ίδιος λέει – είναι ότι στη ζωή πρέπει να προχωράμε. Έτσι, τον βλέπουμε να παίρνει τα γυαλιά του και να προχωράει στους δρόμους του Βόρειου τομέα της Β’ Αθηνών. Όμως το να προχωράμε είναι σαφές πως έχει διπλή έννοια, διότι φροντίζει να μας θυμίσει με έμμεσο τρόπο τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην πολιτική. Στιγμές τις οποίες πλέον δικαιωμένος μας θυμίζει απαντώντας ουσιαστικά στο ερώτημα γιατί επιστρέφει, αφού το βασικό μήνυμα του spot είναι ότι: «Στις πιο δύσκολες στιγμές πρέπει να συνεχίζουμε να προχωράμε. Γιατί μόνο έτσι έρχεται η δικαίωση».
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΠΟΤ:

 

Διαβάστε επίσης